Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 19:08

Κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών στο Τουριστικό Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών στο Τουριστικό Κυπαρισσίας

Τροποποιήσεις του προϋπολογισμού αποφάσισε χθες το μεσημέρι σε έκτακτη συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας οι οποίες αποφασίστηκαν ομόφωνα.

Πιο συγκεκριμένα τροποποιήσεις έγιναν για τα έργα, κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών Τουριστικού Κυπαρισσίας που ενισχύθηκε με πίστωση 5.500 ευρώ, προκαταρκτικές εργασίες αποκατάστασης τεμένους Κυπαρισσίας με 16.000 ευρώ, ηλεκτροδότηση πανηγυριού Κυπαρισσίας με 10.000 ευρώ, προμήθεια χρωμάτων 3.000 ευρώ, εργασίες συντήρησης μνημείων ΔΕ Αετού 200 ευρώ. Ακόμη δημιουργήθηκε κωδικός εξόδων για εργασίες αποκατάστασης πλατειών ΧΑΔΑ Κυπαρισσίας, Γαργαλιάνων 9.840 ευρώ. Στην πλευρά των εσόδων δημιουργήθηκε κωδικός για επιχορήγηση ΥΠΕΣΔΑ για καταβολή εκλογικής αποζημίωσης με ποσό 15.340 ευρώ. Ενώ δημιουργήθηκε κωδικός εξόδων για εισφορά ΙΚΑ σπουδαστών ΤΕΙ με ποσό 200 ευρώ.

Επίσης από την επιτροπή αποφασίστηκε ανάληψη δαπανών και ψήφιση πιστώσεων για την μίσθωση χημικών τουαλετών με ποσό 3.444 ευρώ, για υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης πρακτικών συνεδριάσεων συλλογικών οργάνων, μεταξύ των οποίων και του Δημοτικού Συμβουλίου, μέχρι το τέλος του χρόνου με ποσό 4.674 ευρώ, προμήθεια καυσίμων για κίνηση μεταφορικών μέσων ΔΕ Φιλιατρών (τεχνικής υπηρεσίας) με ποσό 3.000 ευρώ.

Τέλος από την επιτροπή εγκρίθηκαν τα πρακτικά κλήρωσης για την ανάδειξη της επιτροπής διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού «Δημοτική Οδοποιία Κυπαρισσίας» διαγωνισμός που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER