Τρίτη, 24 Μαϊος 2011 20:44

Συνάντηση Νίκα με Ντ. Λάντσμαν: Διοργάνωση ημερίδας με βρετανική πρεσβεία

Γράφτηκε από τον
Συνάντηση Νίκα με Ντ. Λάντσμαν: Διοργάνωση ημερίδας με βρετανική πρεσβεία

Η διοργάνωση ημερίδας στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή της Βρετανικής Πρεσβείας και εκπροσώπων φορέων και παραγωγικών τάξεων της Μεσσηνίας, συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχε χθες αργά το μεσημέρι στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας με τον πρεσβευτή της Βρετανίας Ντέιβιντ Λάντσμαν.
Ο ξένος διπλωμάτης αντάλλαξε με το δήμαρχο απόψεις σχετικά με τις δυνατότητες της περιοχής μας, ιδιαίτερα στον τουριστικό τομέα, ο οποίος διαφαίνεται να έχει προοπτικές τόσο μέσω της επένδυσης της Costa Navarino, όσο και με την ολοκλήρωση του εθνικού δρόμου.
Στα κοινά ιδανικά της ελευθερίας και της δημοκρατίας μεταξύ του ελληνικού και του βρετανικού λαού αναφέρθηκε -σε άπταιστα ελληνικά- ο Ντ. Λάντσμαν, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του ότι ότι η χώρα μας θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην κρίση και διαβεβαιώνοντας ότι η Βρετανία θα στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται.
Στη συνέχεια, ο Βρετανός πρεσβευτής είχε συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστο Μαλαπάνη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιώργο Καραμπάτο.


NEWSLETTER