Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 22:44

Συνάντηση Καφαντάρη με ομογενή βουλευτή

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Καφαντάρη με ομογενή βουλευτή

Ο Δημήτριος Π.Καφαντάρης, Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος συναντήθηκε με τον Βουλευτή του Κοινοβουλίου Βικτωρίας και Υπουργό Πολυπολιτισμού και Ιθαγένειας στην Αυστραλία  κο Νικόλαο Κ. Κότσιρα ο οποίος έχει καταβολές από τον Χανδρινό. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα της Πύλου στα πλαίσια της επίσκεψης του κο Κότσιρα στα πάτρια εδάφη του, παρόντων του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής κο Παναγιώτη Δαρσακλή και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χανδρινού κο Λάμπρο Λύρρα.
Ο κος Καφαντάρης καλωσόρισε ένθερμα τον κο Κότσιρα και συζήτησαν για θέματα που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη και παράλληλα για θέματα που εντάσσονται στις άμεσες προτεραιότητες, τα οποία έχει ανάγκη ο τόπος για την αναπτυξιακή του προοπτική. Ο κος Δήμαρχος ενημέρωσε για τις δραστηριότητες και την ιδιαίτερη μέριμνα του για τα αναπτυξιακά προγράμματα που αναμένεται να συμβάλλουν στην τουριστική και συνάμα οικονομική άνθιση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας. Ο κος Κότσιρας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη προώθηση και ανάδειξη του τόπου μας παρόλο τις δυσχερείς οικονομικά συγκυρίες που βιώνουμε όλοι μας.
Με το πέρας της συνομιλίας, που διεξάχθηκε σε κλίμα αλληλοσεβασμού και φιλικότητας, αμφότεροι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την υλοποίηση των οραμάτων του κο Δημάρχου για ένα Δήμο σύγχρονο και ποιοτικό. Οι δύο πλευρές έδωσαν υπόσχεση για μελλοντική συνάντηση τους έπειτα από πρόσκληση του κο Κότσιρα στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα ανταλλάχθηκαν και δώρα εθιμοτυπικού χαρακτήρα.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πύλου - Νέστορος


NEWSLETTER