Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010 19:53

Χαιρετισμός του υπουργού Υποδομών Δημήτρη Ρέππα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Τρίπολης Νίκου Δελφάκη

Γράφτηκε από την


"Φίλες και φίλοι συμπατριώτες,
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη αποτελούν μια καθοριστική λαϊκή παρέμβαση. Τόσο γιατί θεμελιώνουν νέους θεσμούς που σας θυμίζω, μόνο η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ψήφισε στη Βουλή παρά την αντίδραση των άλλων κομμάτων, όσο γιατί διεξάγονται σε μία στιγμή που η Ελλάδα επιχειρεί να γυρίσει οριστικά σελίδα από τα λάθη του παρελθόντος.
Ο συνδυασμός «Συνεργασία για την Τρίπολη πρωτεύουσα πόλη» με επικεφαλής το Νίκο Δελφάκη αποτελεί μία ομάδα που σπάει τα παραδοσιακά κομματικά στεγανά, ενώνοντας ανθρώπους πέρα από μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και από στείρους προσωπικούς ανταγωνισμούς.
Το κίνημά μας τιμά τους ανθρώπους και τις δυνάμεις που σε μία κρίσιμη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ, αντί να επιδίδονται σε κοντόθωρες και μικρόψυχες αντιπολιτικές κορώνες, προσθέτουν τη γνώση τους, το κύρος τους και την αγάπη τους για τον τόπο μας, ώστε μαζί να πετύχουμε η Τρίπολη και η Αρκαδία να βρουν το δρόμο της ανάπτυξης
Εμπρός, λοιπόν, στον αγώνα και τη νίκη με Δήμαρχο το Νίκο Δελφάκη και κοντά του τους αξιόλογους συμπολίτες μας που εγγυώνται την επιτυχία της Τρίπολης".


NEWSLETTER