Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010 21:27

Εγκαινιάσθηκε το εκλογικό κέντρο του Φίλ. Μπάμη στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από την
Εγκαινιάσθηκε το εκλογικό κέντρο του Φίλ. Μπάμη στο Διαβολίτσι

Εγκαινιάσθηκε το Σάββατο το βράδυ στις 7 το εκλογικό κέντρο του Φίλιππου Μπάμη στο Διαβολίτσι παρουσία του λαού του νέου Δήμου Οιχαλίας, που κατέκλυσαν το εκλογικό κέντρο και τους γύρω δρόμους.
Μετά τον αγιασμό ανέβηκε στο βήμα η κ. Ταραντσοπούλου – Βλάχου Χρυσούλα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Ανδανίας, που παρουσίασε τον κ. Μπάμη σαν αξιόπιστο, υπεύθυνο, εργατικό και καταξιωμένο άνθρωπο στην ζωή στην οικογένεια, στην επιχειρηματικότητα, στην αγάπη του και την ζεστασιά του για τον τόπο.
Στην συνέχεια χαιρετισμό στην συγκέντρωση απηύθυνε ο παλαίμαχος κοινοτάρχης Διαβολιτσίου Παναγιώτης Χαρίτσης καταχειροκροούμενος, συγκινώντας το πλήθος. 
Συναισθηματικά φορτισμένος ο κ. Μπάμης πήρε τον λόγο επευφημούμενος και χειροκροτούμενος από τον κόσμο, που παραβρισκόταν. Ευχαρίστησε και δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η κοινωνική καταξίωση δεν απονέμεται αλλά κατακτιέται με καθημερινό και επίπονο αγώνα".
Αποφασιστικά και κατηγορηματικά ξεκαθάρισε ότι: "Εδώ γεννήθηκα, εδώ τελείωσα το γυμνάσιο εδώ είμαι. Η υποχρεωτική εσωτερική μετανάστευση για την πρόοδο μου και της οικογένειας μου με τιμά γιατί από αυτό τον τόπο, την πατρίδα έπαιρνα δύναμη και ξανά ξεκίναγα. Ας σταματήσουν τα παραμύθια ποιος ήταν εδώ. Εδώ ήμουνα και εδώ είμαι".
Καυτηρίασε τις απερχόμενες δημοτικές αρχές που καταδίκασαν το τόπο σε στασιμότητα και κατάντια της μιας μπεντονιέρας προεκλογικά για προσωπικό ρουσφέτι.
Στην συνέχεια μιλώντας για την αναγκαιότητα ύπαρξης του συνδυασμού "Πρωτοβουλία Πολιτών Ανω Μεσσηνίας", παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού και τις δεσμεύσεις του για ένα δήμο συμμετοχικό, σύγχρονο, αποτελεσματικό, με διαφανή διαχείριση.
Κάλεσε τους δημότες να συμπορευτούν μαζί του, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς αποκλεισμούς, να αλλάξουν την μοίρα του τόπου.
Και τελείωσε λέγοντας: Εμείς πήραμε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε. Ελάτε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που μας ανήκει. Εμείς είμαστε έτοιμοι, εσείς δείξτε το με τη συμμετοχή σας μέχρι τις εκλογές και με την ψήφο σας στις 7 Νοεμβρίου 2010".
Παρέμβαση έκαναν τοπικοί υποψήφιοι δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους στον Φίλιππο Μπάμη και πίστη τους για την εκλογική νίκη.
Στην συνέχεια της εκδήλωσης παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των εκλογικών περιφερειών Είρας και Ανδανίας και τοπικούς συμβούλους των τοπικών κοινοτήτων.


NEWSLETTER