Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 12:16

Παναγιώτης Βαλασόπουλος « Θα συνεχίσω να διεκδικώ με πάθος ό,τι μας ανήκει…»

Με το σημερινό πέρας της καταμέτρησης ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις
«Νοιώθω μεγάλη ευθύνη που ο Αρκαδικός λαός έδειξε τέτοια εμπιστοσύνη σε μένα και τον συνδυασμό μας ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτό. Ηταν μια δύσκολη εκλογική μάχη, με χαρακτηριστικά που όμοια της δεν έχουμε ξαναζήσει. Εμείς οι Αρκάδες προσπαθούμε   να βρούμε τον δρόμο της ανάπτυξης,  μέσα από τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην σημερινή εποχή. Σε αυτήν την συγκυρία έλαβα την τιμητική εντολή, να διεκδικήσουμε, μαζί, από την πρώτη γραμμή, για το τόπο που ζούμε, για εμάς και για τα παιδιά μας.
Η προσπάθεια που κάνουμε, όλα αυτά τα χρόνια, έγινε αποδεκτή από τους συμπατριώτες μου, που με τίμησαν με την πρώτη θέση. Μια πρώτη θέση που δεν αποτελεί κανενός είδους «παράσημο», παρά μόνο «γραμμάτιο», που καλούμαστε μαζί να εξαργυρώσουμε. Η εντολή είναι μια. Να δώσουμε μάχες, μέσα από τον νέο θεσμό, μαζί με τους συνοδοιπόρους,  συνυποψήφιους του συνδυασμού μας, με επικεφαλής τον Δημήτρη Δράκο, για την πρόοδο του τόπου μας. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε έστω λίγο καλύτερη την ζωή μας. Να δώσουμε λίγο χρώμα όπου υπάρχει μαύρο και γκρίζο.
Η προσπάθεια όμως δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή και  με όλες μας τις δυνάμεις να δημιουργήσουμε την «Δυνατή Πελοπόννησο», μαζί, με τον αυριανό, πρώτο αιρετό περιφερειάρχη της, τον Δημήτρη Δράκο. Είναι αναγκαιότητα στην παρούσα φάση η Πελοπόννησος και κατά συνέπεια η Αρκαδία να συνεχίσει να έχει σταθερό προσανατολισμό και καθαρές κουβέντες για το μέλλον. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι πως με τον ίδιο ζήλο, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την «γενέθλια γη» ,την πατρίδα που  μας «χάρισαν» οι γονείς μας και «δανειστήκαμε» από τα παιδιά μας ,τον τόπο που μαζί θέλουμε να κάνουμε καλύτερο, την Αρκαδία μας.

Παναγιώτης Βαλασόπουλος
Οικονομολόγος