Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 16:05

Νέα Πορεία για τη Βέργα

Νέα Πορεία για τη Βέργα

Αγαπητοί Συμπολίτες μας,

Είμαστε μια νέα ομάδα ανθρώπων που θέτουμε υποψηφιότητα για πρώτη φορά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αποφασίσαμε απόλυτα συνειδητά και υπεύθυνα να ασχοληθούμε ενεργά με τα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας, καταθέτοντας προτάσεις και διεκδικώντας την επίλυση θεμάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας. Αυτές οι πρώτες σκέψεις μάς οδήγησαν στην επιλογή για τη συγκρότηση ενός πολυσυλλεκτικού συνδυασμού για την Δημοτική Κοινότητα Βέργας με την συμμετοχή διαφορετικών ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον τα θέματα της περιοχής όπου ζούμε και αγαπάμε.

Δεν υπάρχει επικεφαλής συνδυασμού, είμαστε όλοι ίσοι και έχουμε ανάγκη σταυρού προτίμησης, για να εκλεγούμε.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η συνεργασία και η συνεννόηση είναι οι προϋποθέσεις για τα μικρά και τα μεγάλα που θέλουμε για τον τόπο μας.

Η Κοινότητα αποκτά ενισχυμένο ρόλο με τον νέο νόμο της αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης». Δημιουργεί τις προϋποθέσεις να ξαναζωντανέψει η αυτοδιοικητική μορφή της Κοινότητας μέσα από την αυτόνομη κατανομή των πόρων, που ενισχυμένα θα δίνονται πλέον στις κοινότητες για μικρά έργα, παρεμβάσεις και επιμέρους τοπικές δράσεις.

Σήμερα όμως η Δημοτική Κοινότητα Βέργας μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι Τοπικοί Σύμβουλοι μπορούν και πρέπει να λειτουργήσουν προσθετικά και να γίνουν οι πρώτοι που ενεργούν, που αφουγκράζονται, που διαμορφώνουν, που θέτουν στόχους, που διεκδικούν και συναποφασίζουν για τα προβλήματα και αιτήματα των συμπολιτών μας. Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέργας συναποφασίζει και γνωμοδοτεί ποια έργα και δράσεις θα εκτελεστούν στα όρια της Κοινότητας, ενώ εκφράζει άποψη και διατυπώνει προτάσεις για την εκτέλεση νέων και τη συντήρηση των υπαρχόντων. Μεριμνά, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, για το σύνολο της ζωής της περιοχής μας προτείνοντας με θεσμικό, αυτοτελή τρόπο και ρόλο για το παρόν και το μέλλον.

Πορευόμαστε με εντιμότητα και εργατικότητα, με σεβασμό και αλληλεγγύη για τον διπλανό μας και με ενδιαφέρον για την καθημερινότητα και το συνολικό ευπρεπισμό του τόπου μας.

Στην Κοινότητα συμμετέχουμε όλοι και καλούμε τους πάντες σε αυτήν την πρωτοβουλία να μας στηρίξουν με προτάσεις και ιδέες και με την παρουσία τους.

Πιστεύουμε στη διαπροσωπική επαφή και στο διάλογο.

Θα χαρούμε να συνομιλήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες για την Κοινότητά μας, να βάλουμε στόχους και να εφαρμόσουμε ένα υλοποιήσιμο σχέδιο ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΓΑ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θέλουμε και μπορούμε να χαράξουμε μια “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη ΒΕΡΓΑ”

Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΚΟΔΡΟΥ Νεκταρία του Νικολάου

Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΑΡΑΚΛΗΣΙΑΝΟΥ-ΓΥΦΤΕΑ Ναυσικά του Κωνσταντίνου

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Παραλίας Βέργας

ΓΥΦΤΕΑΣ Παναγιώτης του Σπυρίδωνα

Αγρότης - Παραγωγός

ΚΑΜΠΟΥΓΕΡΗΣ Ιωάννης του Χαραλάμπους

Οικοδομικές Εργασίες - Γεν. Γραμματέας Αγροτικού Συνεταιρισμού Βέργας

ΚΟΤΣΗΣ Παναγιώτης του Νικολάου

Εργολάβος Οικοδομικών Εργασιών

ΚΟΥΡΕΝΤΖΗΣ Γεώργιος του Σπυρίδωνα

Υπαξιωματικός Λιμενικού Σώματος

ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ Φωτεινή του Κωνσταντίνου

Ιδιωτική Υπάλληλος

ΜΕΝΤΖΑΣ Ιωάννης του Δημητρίου

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός-Πτυχιούχος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

ΜΗΤΣΕΑ-ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ Χρυσούλα του Ευαγγέλου

Ιδιωτική Υπάλληλος - Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Παραλίας Βέργας

ΠΑΝΤΑΖΗΣ Ευάγγελος του Γεωργίου

Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

ΦΙΛΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Ιωάννης-Χρίστος του Μιχαήλ

Δημοτικός Υπάλληλος

@Στους ηλεκτρονικούς τρόπους επικοινωνίας, που σύντομα θα ανακοινωθούν έτσι ώστε να συνδεθούμε αποτελεσματικά για να ενδυναμώσουμε ό,τι μας ενώνει, θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του Συνδυασμού μας.