Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 08:39

«Δύναμη Πολιτών» για το Συμβούλιο Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον
«Δύναμη Πολιτών» για το Συμβούλιο Γαργαλιάνων

«Η ίδρυση του συνδυασμού μας αποσκοπεί στην ανατροπή μιας ξεπερασμένης αυτοδιοικητικής εξουσίας, εκφράζει την ελπίδα που αναζητεί η τοπική κοινωνία και θα σημάνει το τέλος της αδράνειας και της μιζέριας για την πόλη μας» επισημάνθηκε στην επίσημη παρουσίαση του ανεξάρτητου συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών» για το Τοπικό Συμβούλιο Γαργαλιάνων.

Η παρουσίαση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης που κατακλύστηκε από πολίτες.

Τις θέσεις του συνδυασμού παρουσίασε η υποψήφια σύμβουλος Παναγιώτα Λάππα, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Γυρίζουμε σελίδα με μία πραγματικά ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση που έχει ως επίκεντρο τον πολίτη, το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Ηρθε η ώρα να δημιουργήσουμε μία πόλη αντάξια της ιστορίας των προγόνων και των γενεών που έρχονται. Να δουλέψουμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο. Θέλουμε η πόλη μας να κάνει βήματα μπροστά, να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα δίνοντας λύσεις που εκφράζουν όλους με απόλυτη διαφάνεια χωρίς διακρίσεις. Δηλώνουμε καθαρά ότι θέλουμε μία συμμετοχική διοίκηση με τους πολίτες ώστε να ξεφύγουμε από την παρακμή, στην οποία έχει καταδικαστεί ο τόπος μας. Με ρεαλιστικούς προϋπολογισμούς, διεκδίκηση πόρων που μας αναλογούν, καθώς και με διαφανείς διαδικασίες και με εντιμότητα, αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια και χωρίς ρουσφετολογικές πρακτικές πιστεύουμε ότι θα νοικοκυρέψουμε την πόλη μας». Επίσης ασκήθηκε κριτική για τον τρόπο λειτουργίας του σημερινού Τοπικού Συμβουλίου και αναφέρθηκαν οι στόχοι που θέτουν οι ίδιοι.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Τριφυλίας Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, Σωτήρης Μπακούρος, Γιώργος Λεβεντάκης και Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Οι υποψήφιοι για το Τοπικό Συμβούλιο είναι οι: Γιώργος Βλαχαδάμης, Παναγιώτης Ανδρώνης, Δήμητρα Κυριαζοπούλου, Κωνσταντίνος Γιακουμάκης, Αριστομένης Καραχάλιος, Ιωάννα Σοφιανοπούλου, Μιχάλης Ανδρώνης, Κατερίνα Νικολοπούλου, Βασίλης Αγγελόπουλος, Παναγιώτα Λάππα.

 

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER