Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 15:16

Αντιπαράθεση για τη φυγομαχία Τατούλη

Αντιπαράθεση για τη φυγομαχία Τατούλη

Αντιπαράθεση για τη φυγομαχία του περιφερειάρχη -και εκ νέου υποψηφίου-Πέτρου Τατούλη από το τηλεοπτικό ντιμπέιτ ξέσπασε μεταξύ των "Νέων Δρόμων" και της "Νέας Πελοποννήσου".

Συγκεκριμένα "απερχόμενο και κρυπτόμενο" χαρακτηρίζουν με ανακοίνωσή τους τον Πέτρο Τατούλη οι "Νέοι Δρόμοι" του υποψηφίου περιφερειάρχη Γιώργου Δέδε, με την οποία σχολιάζουν τη φυγομαχία του από το τηλεοπτικό ντιμπέιτ.

"Αισθάνεται τόσο εκτεθειμένος από το μηδενικό του έργο στην Περιφέρεια, ώστε προτιμά να υποστεί το κόστος της φυγομαχίας, παρά να εκτεθεί τελεσίδικα μπροστά στα μάτια χιλιάδων Πελοποννησίων" αναφέρεται στη συνέχεια της ανακοίνωσης, η οποία μεταξύ άλλων υπενθυμίζει: "Ολοι τον θυμόμαστε, πριν από λίγες εβδομάδες, στη διακαναλική συνέντευξη - “παράσταση για έναν ρόλο” που είχε παραχωρήσει σε φιλικά του μέσα και δημοσιογράφους, να καλεί τους συνυποψηφίους του σε debate “όπου θέλουν και με όποιους δημοσιογράφους θέλουν”. Πραγματοποιήθηκε λοιπόν η επιθυμία του, διεξήχθη το debate στον τηλεοπτικό σταθμό Super TV, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες παρόντες παρουσίασαν τις θέσεις τους για τα μεγάλα θέματα της Πελοποννήσου, ο κύριος περιφερειάρχης όμως άφαντος! Ισως είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις… να υπόσχεται ξανά τα ίδια έργα που δεν έκανε επί εννέα χρόνια".

Απαντώντας για τη "Νέα Πελοπόννησο" η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου σχολιάζει χωρίς να αναφέρει λέξη για τη φυγομαχία Τατούλη: "Η αμετροέπεια του πρώην συναδέλφου μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κατά την περίοδο 2010-2014 με τον Πέτρο Τατούλη και νυν γενικού γραμματέα Υποδομών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργου Δέδε έχει υπερβεί το όριο. Δύο μόνο κουβέντες: Οι παρθενογενέσεις μάς τελείωσαν και οι Πελοποννήσιοι δεν διαθέτουν (όπως νομίζει ο κ. Δέδες) μνήμη χρυσόψαρου. Με τον κ. Δέδε γνωριζόμαστε από παλιά. Οι Πελοποννήσιοι γνωρίζουν ότι έρχεται παραμονές εκλογών και φεύγει την επομένη των εκλογών. Είναι συνήθειά του να εξαργυρώνει τις ψήφους των Πελοποννησίων για να κατοχυρώνει πάντα για τον εαυτό του έμμισθες θέσεις".

Θ.Λ.