Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 09:59

Κάλεσμα Κοσμόπουλου για αλλαγή πορείας : “Ανατρέπεται το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής” (βίντεο)

Κάλεσμα Κοσμόπουλου για αλλαγή πορείας : “Ανατρέπεται το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής” (βίντεο)

 

Σε όλους τους δημότες απευθύνεται ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Κοσμόπουλος και τους ζητεί τη δεύτερη Κυριακή να κάνουν την επιλογή του δημάρχου προσωπική τους υπόθεση.

Ο κ. Κοσμόπουλος εκτιμά πως το προβάδισμα του Θανάση Βασιλόπουλου ανατρέπεται και παρατηρεί πως την Κυριακή ψηφίζουμε για το δήμαρχο της επόμενης μέρας και όχι για εθνικές εκλογές.

Στη δήλωσή του ο Βασ. Κοσμόπουλος σημειώνει χαρακτηριστικά: “Μετά την τυπική ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων και την ανάδειξη του συνδυασμού μας “Καλαμάτα μπροστά” στη δεύτερη θέση που μας στέλνει στη διεκδίκηση της δημαρχοντίας στο δεύτερο γύρο των εκλογών, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου: Τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την προτίμησή τους. Τους πολίτες που με θετική διάθεση άκουσαν την πρόταση του συνδυασμού μας, αλλά οικογενειακές, φιλικές, συναδελφικές δεσμεύσεις δεν τους επέτρεψαν να μας επιλέξουν στην κάλπη. Τους υποψηφίους που έδωσαν μαζί μας τον αγώνα για τη διάδοση του οράματός μας για το Δήμο Καλαμάτας. Και τους φίλους του συνδυασμού μας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την υποστήριξη του εκλογικού μας κέντρου. Με το νέο εκλογικό σύστημα καταγράφηκαν οι δυνάμεις και εκλέχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι. Τώρα ήρθε η ώρα για την εκλογή δημάρχου. Του δημάρχου που θα εκπροσωπήσει την Καλαμάτα κάθε ημέρα, για κάθε θέμα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τα επόμενα 4 χρόνια. Ενός δημάρχου που θα μπορεί να εμπνεύσει, να συντονίσει, να λειτουργήσει σε πνεύμα ενότητας και δημιουργικών προτάσεων αυτό το νέο και πολυσυλλεκτικό Δημοτικό Συμβούλιο. Κατά συνέπεια καλώ όλους τους συνδημότες στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή, για να αποφασίσουν για το δήμαρχο που θα οδηγήσει το δήμο στη νέα σελίδα της ιστορίας του. Απευθύνομαι στον καθένα απ’ αυτούς και τους ζητώ να κάνουν την επιλογή του δημάρχου προσωπική τους υπόθεση. Με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι σε όλους τους συνδημότες ζητώ να μου αναθέσουν την υλοποίηση του κοινού μας οράματος”.

Στην ερώτηση αν μπορεί να ανατραπεί το προβάδισμα του Θαν. Βασιλόπουλου, απάντησε: “Είναι ένα προβάδισμα που ανατρέπεται άνετα. Στο παρελθόν έχουν ανατραπεί πολύ μεγαλύτερες διαφορές. Πιστεύω ότι και αυτή τη φορά είναι ένα προβάδισμα που μπορεί να ανατραπεί. Χρειάζεται η εγρήγορση, η παρουσία μας, η ενδυνάμωση των ψηφοφόρων, κάτι που θα προκύψει από την απελευθέρωση των ψηφοφόρων από τις δεσμεύσεις που τους ανάγκασαν να ψηφίσουν άλλους συνδυασμούς”.

Για τη στήριξη της Ν.Δ. στον αντίπαλό του παρατήρησε: “Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου. Εκεί όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν την προτίμησή τους. Εδώ συζητάμε για αυτοδιοικητικές εκλογές, για το ποιος θα είναι ο δήμαρχος την επόμενη μέρα. Και έχουμε δηλώσει από την αρχή της απόφασής μας να ασχοληθούμε με τα δημοτικά πράγματα, ότι θα έχουμε -κι έχουμε- έναν πολυσυλλεκτικό, αδέσμευτο και καθαρά αυτοδιοικητικό συνδυασμό. Με αυτόν το συνδυασμό πορευόμαστε, έτσι θέλουμε να μας αντιμετωπίσουν οι συνδημότες μας κι έτσι τους ζητάμε να κάνουν την εκλογή του δημάρχου προσωπική τους υπόθεση”.

Γ.Σ.