Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 09:07

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία σταυροδοσίας: Η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία σταυροδοσίας: Η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

 

Επίσημα στοιχεία για την εκλογή των συμβούλων στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας δεν υπάρχουν από το Πρωτοδικείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν ούτε και σήμερα ή αύριο.

Η “Ε” παρουσιάζει σήμερα ποιοι εκλέγονται στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο επί εποχής “Κλεισθένη” και απλής αναλογικής, με βάση τα ανεπίσημα αποτελέσματα από τις καταμετρήσεις που έχουν κάνει οι συνδυασμοί.

Από το συνδυασμό του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου εκλέγονται οι Γιάννης Μπάκας, Σαράντος Μαρινάκης, Νίκος Μπασακίδης, Δημήτρης Πολίτης, Τάκης Βασιλόπουλος, Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, Κώστας Αθανασόπουλος, Γιώργος Φάβας (από Δ.Ε. Αριος), Γιάννης Αναζίκος (από Δ.Ε. Θουρίας).

Από το συνδυασμό του Βασίλη Κοσμόπουλου (βγάζει 6 έδρες) εκλέγεται ο ίδιος και οι Στάθης Σταματόπουλος, Βασίλης Κανάκης, Δημήτρης Μπάκας, Γιάννης Χριστόπουλος, Παναγιώτης Παπαμικρούλης (κοντά είναι ο Ηλίας Αθηναίος).

Από το συνδυασμό του Βασίλη Τζαμουράνη (βγάζει 6 έδρες) εκλέγεται ο ίδιος και οι Γιώργος Σωφρονάς, Κώστας Τσαπόγας, Ανδρέας Καραγιάννης, Χρήστος Αρχοντής, Παναγιώτης Χειλάς (κοντά είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος).

Από το συνδυασμό της Μαρίας Οικονομάκου (βγάζει 5 έδρες) η ίδια και οι Ελένη Γκλεγκλέ, Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Παύλος Κλάδης, Λεωνίδας Λιάππας.

Από το συνδυασμό της Ελένης Αλειφέρη (βγάζει 4 έδρες) η ίδια και οι Αναστάσιος Σκοπετέας, Μαρία Μπαρούνη (από Δ.Ε. Αρφαρών), Γιάννης Φατούρος (από Δ.Ε. Θουρίας).

Από το συνδυασμό του Μανώλη Μάκαρη (βγάζει 4 έδρες) ο ίδιος και οι Μαρία Αγγελή, Σταμάτης Μπεχράκης, Χρήστος Αναστασόπουλος.

Από το συνδυασμό της Τόνιας Κουζή (βγάζει 2 έδρες) η ίδια και ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Από το συνδυασμό του Δημήτρη Οικονομάκου (βγάζει 2 έδρες) ο ίδιος και ο δεύτερος παραμένει άγνωστος, καθώς δεν ασχολήθηκαν με σταυρούς.

Από το συνδυασμό του Δημήτρη Κουκούτση (βγάζει 2 έδρες) ο ίδιος και ο Γιάννης Δούβας (κοντά είναι ο Πάνος Χασανέας).

Από το συνδυασμό του Μιχάλη Αντωνόπουλου εκλέγεται μόνο ο ίδιος.

Γ.Σ.