Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010 16:38

Ανακοίνωση Γρυπιώτη για το εκλογικό αποτέλεσμα και διακίνηση σεναρίων

Γράφτηκε από την

1. Οι εκλογές των δύο γύρων ανέδειξαν επίσημα από το Πρωτοδικείο Δήμαρχο Ευρώτα τον Γιάννη Γρυπιώτη και πλειοψηφούσα παράταξη την «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».
2. Η καταμέτρηση που πραγματοποιήθηκε ταυτοποίησε τα αποτελέσματα των δικαστικών αντιπροσώπων με τα ψηφοδέλτια.
3. Θεμιτή και δημοκρατική η όποια διαδικασία προβλέπεται από τους νόμους και τις κείμενες διατάξεις την οποία  ακολουθεί ο κ. Φ. Πήλιουρας και ο συνδυασμός του.
4. Αθέμιτη όμως η παραπληροφόρηση, η διακίνηση σεναρίων για δήθεν αλλαγές αποτελεσμάτων είναι σίγουρο ότι κινούνται στα πλαίσια της επιστημονικής φαντασίας.
5. Λανθασμένη η βιασύνη πανηγυρισμών και διαγγελμάτων για  Δήμαρχο που ποτέ δεν επιβεβαίωσαν τα επίσημα αποτελέσματα.
6. Κατανοητή η προσωπική και η πολιτική πικρία για το πραγματικό και επίσημο  αποτέλεσμα που ανέδειξε Δήμαρχο τον Γιάννη Γρυπιώτη.
7. Ακατανόητη  η συντήρηση ενός διχαστικού και γηπεδοποιημένου κλίματος περί δήθεν μεγαλοδικηγόρων που καταφθάνουν στη Λακωνία για να "αλλάξουν το αποτέλεσμα". Πρέπει επιτέλους να κατανοηθεί ότι η ψήφος των πολιτών δεν είναι πολιτικό ακορντεόν για να ανοιγοκλείνει κατά τις επιθυμίες τους.
8. Καλούμε τους άλλους δύο συνδυασμούς που συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές για συνεργασία και συνεννόηση. Καλούμε τους άλλους δύο συνδυασμούς για αποδοχή του δημοκρατικά νομιμοποιημένου αποτελέσματος.
9. Είναι ώρα πλέον των πολιτών
Είναι ώρα των συνεργασιών
Είναι ώρα του προγραμματισμού
Είναι ώρα των υπερβάσεων και των μεγάλων αποφάσεων.
Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας προς όλους ανεξαρτήτως τους συμπολίτες μας για ένα Δήμο Ευρώτα Σύγχρονο, Προοδευτικό, Δημιουργικό, Δημοκρατικό, και Αναπτυξιακό.                                                                             


Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER