Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010 16:47

Αδεια εκμετάλλευσης περιπτέρου στο Δήμο Μελιγαλά

Γράφτηκε από την

Η Συνομοσπονδία ενημερώνει ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση (Ν.Α) Μεσσηνίας ανακοίνωσε τη χορήγηση 1 άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου  στο Δήμο Μελιγαλά  της Ν.Α. Μεσσηνίας. Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας μέσα σε προθεσμία τριάντα (30) ημερών από της τοιχοκολλήσεως της ανακοίνωσης της Ν.Α. Μεσσηνίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διοίκησης της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Μεσσηνίας, τηλέφωνο επικοινωνίας 2721361436
Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή κατά την κατάθεση των δικαιολογητικών που υποχρεούνται να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι στη Νομαρχία, μεταξύ των οποίων είναι και το Πιστοποιητικό Αναπηρίας Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας  Επιτροπής του Ν. 2556/1997, οι οποίες είναι γνωστές ως Επιτροπές του Ι.Κ.Α. για τον Ν. 2643/98.
Επομένως, είναι απαραίτητο για όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν αιτήσεις και δεν έχουν Πιστοποιητικό Αναπηρίας από τις ανωτέρω Επιτροπές να προσέλθουν το συντομότερο δυνατό σε υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α. για να εξεταστούν από τις εν λόγω Επιτροπές.


NEWSLETTER