Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011 15:15

Επίσκεψη Τατούλη στη γέφυρα Ευρώτα

Γράφτηκε από την

Με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011 στα γραφεία του ΑΣΕ Σκάλας, αντικείμενο της οποίας ήταν η καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες της περιφέρειας Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας,  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, η αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Γιώργος Πουλοκέφαλος, ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες, επισκέφθηκαν τη γέφυρα του ποταμού Ευρώτα, για να διαπιστώσουν εκ του σύνεγγυς τις φθορές που η τελευταία έχει υποστεί, ιδίως κατά την πάροδο των τελευταίων ετών.
Πράγματι, οι προαναφερθέντες διαπίστωσαν την επικινδυνότητα της γέφυρας και κατόπιν αιτήματος του κ. Γρυπιώτη, ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε αφενός για την άμεση αποκατάσταση των φθορών και αφετέρου για οριστική επίλυση του προβλήματος, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση κι εξυπηρέτηση των διερχόμενων πολιτών.
Κατόπιν τούτου, ο κ. Τατούλης όρισε υπεύθυνο τον κ. Πουλοκέφαλο (πρόεδρο Περιφερειακού συμβουλίου), ώστε σε συνεργασία με τον κ. Γρυπιώτη να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.


Από το Γραφείο Τύπου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Σκάλας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER