Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010 15:52

"Ηλεκτρισμένη" η συζήτηση για το Μπούκα - Ριζόμυλος

Γράφτηκε από την

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Σε έντονα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα συζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης χθες το βράδυ το θέμα του δρόμου Μπούκα - Ριζόμυλος, παρουσία και του αντινομάρχη και υποψήφιου δημάρχου Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλου. Το "παρών" έδωσαν επίσης πολλοί δημότες, οι οποίοι είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος.
Ο απερχόμενος δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Σπυρόπουλος, σημείωσε ότι επί της ουσίας δεν υπάρχει αλλαγή στα χαρακτηριστικά του δρόμου. Κάτι που σημαίνει, όπως είπε, ότι δεν ελήφθησαν υπόψη οι παρατηρήσεις στην προηγούμενη σχετική ομόφωνη απόφαση του Σώματος.
Ο Στ. Αναστασόπουλος διακόπηκε αρκετές φορές από δημότες, ωστόσο δήλωσε ότι η χάραξη και τα χαρακτηριστικά του δρόμου -που επέμεινε ότι αποτελεί αναπτυξιακό εργαλείο για το δήμο- είχαν εγκριθεί πριν από τουλάχιστον 8 χρόνια από το Νομαρχιακό Συμβούλιο, όταν ο ίδιος δεν ήταν ακόμα μέλος του.
Δεν έλειψαν και οι αντεγκλήσεις, όταν ο κ. Αναστασόπουλος -ενώ τον είχε διακόψει δημότης- υποστήριξε ότι οι αντιδράσεις δεν του επιτρέπουν να ολοκληρώσει τις απαντήσεις του, ίσως επειδή "δεν αρέσουν".
Ο Π. Γιαννακέας από την πλευρά του υποστήριξε ότι έχουν ληφθεί υπόψη πολλές από τις παρατηρήσεις του Δημοτικού Συμβουλίου - άποψη που συνάντησε ειρωνικές αντιδράσεις και σχόλια από την πλευρά των δημοτών.
Η συζήτηση συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδυ. Αναλυτικό ρεπορτάζ, στο αυριανό φύλλο της "Ε".


NEWSLETTER