Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 15:47

"Κάθισε" ο δρόμος στο ΑβραμιούΣε 3 τουλάχιστον σημεία απ' όπου πέρασε ο αγωγός της αποχέτευσης, στη μέση ακριβώς του οδοστρώματος, έχει βουλιάξει ο δρόμος στο Αβραμιού. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και ζητούν να αποκατασταθεί άμεσα το πρόβλημα, καθώς ο δρόμος χρησιμοποιείται από πλήθος μικρών και μεγάλων οχημάτων.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μεσσήνης Στέλιος Αναστασόπουλος μας ενημέρωσε πως ο εργολάβος που εκτέλεσε τις εργασίες για το βιολογικό καθαρισμό του Αβραμιού και της Λευκοχώρας πρόκειται να κάνει εργασίες σήμερα ή αύριο.
Το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί τις τελευταίες ημέρες, μετά τις πρόσφατες βροχές. Τα χώματα στο χαντάκι που περνάει ο αγωγός υποχώρησαν, με συνέπεια να "κάτσει" το οδόστρωμα. Τα 2 από τα 3 σημεία όπου έχει υποχωρήσει η άσφαλτος είναι μέσα στο χωριό, ενώ το τρίτο και μεγαλύτερο βύθισμα βρίσκεται στην έξοδο προς Στρέφι. Στο σημείο αυτό οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου τοποθέτησαν κώνους τη Δευτέρα, καθώς σύμφωνα με τον Στ. Αναστασόπουλο το πρόβλημα δημιουργήθηκε το Σάββατο.
Οι κάτοικοι από τη μεριά τους υποστηρίζουν πως το πρόβλημα παρουσιάζεται σε… επανάληψη, καθώς εδώ και 2 μήνες που έχει ολοκληρωθεί το έργο έχει παρουσιαστεί κι άλλο βύθισμα.

Κ.Δ.