Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 00:54

Κλείνουν τα ψηφοδέλτια για την Ενωση των Δήμων Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Κλείνουν τα ψηφοδέλτια για την Ενωση των Δήμων Πελοποννήσου

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία για τις εκλογές στην Περιφερειακή Ενωση Δήμων Πελοποννήσου καθώς λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, χθες αργά το βράδυ ξεκίνησε σύσκεψη αυτοδιοικητικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να υπάρξει συμφωνία σχετικά με τους δημοτικούς συμβούλους που θα είναι υποψήφιοι. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι γινόταν μια προσπάθεια ώστε να υπάρχει ισόρροπη εκπροσώπηση των νομών.
Οπως έγραψε και χθες η "Ε", έχει ήδη κλείσει η συμμετοχή των δημάρχων στο ψηφοδέλτιο με υποψηφίους τους Παναγιώτη Νίκα (Καλαμάτας), Κώστα Κόλλια (Τριφυλίας), Στάθη Αναστασόπουλο (Μεσσήνης), Σταύρο Αργειτάκο (Σπάρτης), Γιάννη Σμυρνιώτη (Τρίπολης), Δημήτρη Καμπόσο (Αργους-Μυκηνών), Παναγιώτη Αναγνωσταρά (Ναυπλίου) και Αννίβα Παπακυριάκο (Βέλου-Βόχας).
Πληροφορίες από το χώρο του ΠΑΣΟΚ ανέφεραν χθες το απόγευμα ότι υποψήφιοι για την ΠΕΔ θα είναι οι δήμαρχοι Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, Νεμέας Βαγγέλης Ανδριανάκος, Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μπούρας, Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος και Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής - καθώς επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Πύλου-Νέστορος Τάσος Τσορώνης, ο αντιδήμαρχος Ευρώτα Ηλίας Παναγιωτακάκος και ο αντιδήμαρχος Κορίνθου Πέτρος Λέκκας. Υποψήφιοι για την ΚΕΔΕ θα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος, Μεγαλόπολης Σπύρος Τσιριγώτης και Αργους-Μυκηνών Μιχάλης Χασάπης και Δημήτρης Καραμάνος.


NEWSLETTER