Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 10:31

Στην έκθεση "Κυνηγεσία 2017" η "Μυθική Πελοπόννησος"

Στην έκθεση "Κυνηγεσία 2017" η "Μυθική Πελοπόννησος"

 

Στην έκθεση "Κυνηγεσία 2017", που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας στην Αθήνα, από τις 7 έως τις 9 Απριλίου, συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην εν λόγω έκθεση η Περιφέρεια συμμετείχε μέσω της Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ, το περίπτερο της οποίας «επισκέφθηκε πλήθος κόσμου», ενώ «η συμμετοχή πλαισιώθηκε από ειδική καλλιτεχνική εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα του Μοριά, την Κυριακή 9 Απριλίου στην κεντρική σκηνή εκδηλώσεων της έκθεσης».

Μεταξύ των επισκεπτών του περιπτέρου της Περιφέρειας, συνεχίζει η ανακοίνωση, ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης και οι βουλευτές του κόμματος Γιώργος Βλάχος και Νίκος Δένδιας, οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος και Θανάσης Παφίλης, ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Νίκος Παπαδόδημας και ο σύμβουλος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος Νίκος Σταθόπουλος.