Κυριακή, 28 Μαϊος 2017 19:57

Ικανοποίηση για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην "Ελλάδος Γεύση"

Ικανοποίηση για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην "Ελλάδος Γεύση"

Σημαντικά αποτελέσματα είχε για 2η χρονιά η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση", η οποία φιλοξενήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 18 έως τις 21 Μαΐου.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου χαρακτηρίστηκε από συνδυαστικές ενέργειες προβολής με επίκεντρο τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τα προϊόντα, αλλά και τις επαφές με περιφέρειες και δήμους που συμμετείχαν στην έκθεση, προερχόμενες από όλη τη χώρα. 

Μέσα από τη συμμετοχή της η Περιφέρεια ανέδειξε τα ποιοτικά ΠΟΠ, ΠΓΕ πιστοποιημένα πελοποννησιακά προϊόντα και την πελοποννησιακή γαστρονομία, ως επίκεντρα της Μεσογειακής Διατροφής, προτάσσοντας τα σε βασικούς παράγοντες. Οι δράσεις συμπληρώθηκαν και με σεμινάρια παρουσίασης συνταγών από διακεκριμένους σεφ. Το κοινό της έκθεσης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και για τις επιμέρους παρουσιάσεις των περιοχών της Πελοποννήσου με τις ιδιαίτερες συνταγές που παρουσίασαν η Περιφέρεια και οι Δήμοι. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι γαστρονομικές παρουσιάσεις και οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις των Δήμων Τριφυλίας, Μεσσήνης, Γορτυνίας και Κορινθίων. Στις 4 ημέρες έγιναν b2b επιχειρηματικές συναντήσεις με προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και γνώρισαν από κοντά την ποιότητα των Πελοποννησιακών προϊόντων.