Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 14:28

Πολιτικό μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Πολιτικό μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Πολιτικό μνημόσυνο για τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τηρώντας ενός λεπτού σιγή, πραγματοποίησε προχθές το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «ο Κ. Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων, όταν κανένας άλλος πολιτικός χώρος δεν το τολμούσε, συναντώντας μάλιστα αντιδράσεις από τη δική του παράταξη. Πρόβαλλε την αναγκαιότητα ιδιωτικοποιήσεων, πολιτική η οποία ακολουθήθηκε μετά από χρόνια από τον Σημίτη και έδωσε λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα της χώρας. Σήμερα όλο το πολιτικό φάσμα στη χώρα αναγνωρίζει την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων, των ιδιωτικοποιήσεων και την απελευθέρωση της οικονομίας από το μακρύ χέρι της κυβέρνησης και των κομμάτων». 

Ο προόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλ. Στρατηγάκος είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης υπήρξε σημαντικός ηγέτης. Το έργο των σημαντικών ηγετών πρέπει να μελετάται και να συζητιέται για να μαθαίνουμε. Να αποφεύγουμε τα λάθη και να κρατάμε όσα έπραξαν ορθά».