Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 15:58

Στο Γύθειο συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο 

Στο Γύθειο συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο 

Στο Γύθειο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου μεθαύριο Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα.

Οπως ανακοινώθηκε, «είναι μια συμβολική απόφαση στήριξης στο Δήμο Ανατολικής Μάνης, που πρόσφατα δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές, αλλά και συμμετοχής των μελών του Συμβουλίου στα εγκαίνια ολοκλήρωσης των έργων στο λιμάνι του Γυθείου, που θα γίνουν αμέσως μετά και ώρα 8 μ.μ.».

Τα σημαντικότερα θέματα της συνεδρίασης αφορούν: 1) Την ολοκλήρωση των έργων στο Νομό Λακωνίας. Το λιμάνι Γυθείου, αναπτυξιακή πύλη της Νότιας Πελοποννήσου. 2) Διεύρυνση ωραρίου καταστημάτων στην πόλη της Σπάρτης, την 25η Αυγούστου και έως τις πρωινές ώρες. 3) Εγκριση παράτασης ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στο Δήμο Καλαμάτας στις 26 Αυγούστου, λόγω της Λευκής Νύχτας. 4) Εγκρίσεις τροποποίησης των προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης, για την υλοποίηση των έργων συντήρησης των δρόμων Ανεμοδούρι - Μαρμαριά και εντός οικισμού Καρύταινας - συμβολή με περιφερειακό δρόμο.