Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 20:07

Περιοδείες Τατούλη στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Περιοδείες Τατούλη στη Μεσσηνία

Συνεχίζοντας τη διήμερη περιοδεία του στο νομό Μεσσηνίας την Κυριακή 31 Οκτωβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Κοπανακίου. Συνομιλώντας με τους εμπόρους και τους περαστικούς, ο κ. Τατούλης δεσμεύθηκε ότι μετά τις εκλογές, ως νέος Περιφερειάρχης θα ξεκινήσει αμέσως την εφαρμογή του προγραμματικού σχεδιασμού και δε θα αφήσει να πάει χαμένη ούτε μια μέρα. Επίσης, επεσήμανε ότι οι παραγωγοί και οι έμποροι, όπως και οι υπόλοιποι πολίτες, έχουν δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή. «Πιστεύουμε στις προοπτικές ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας του τόπου μας και θα την υποστηρίξουμε με κάθε μέσο. Η παραγωγή σπάνιας ποιότητας παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων, αποτελεί το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Διαθέτουμε πρόγραμμα, θέληση, και γνώσεις που θα οδηγήσουν σε μια νέα εποχή την αγροτική ανάπτυξη, καταπολεμώντας τις μεγάλες ελλείψεις σε έργα υποδομής, το μεγάλο κόστος παραγωγής, την ανύπαρκτη υποστήριξη του παραγωγού με σύγχρονη τεχνογνωσία, τα καρτέλ και τη μείωση του εισοδήματος του αγρότη».     
Ευχές για επερχόμενη νίκη και  χαμόγελα μοίρασαν οι κάτοικοι του Δωρίου, στον κ. Τατούλη, με τον οποίο και συζήτησαν εκτενώς θέματα που τους απασχολούν και πως μπορούν να τα διαχειριστούν προκειμένου να δοθεί μια οριστική λύση σε όλα.
Ο κ. Τατούλης τους διαβεβαίωσε ότι ο βασικός στόχος είναι η ανάπτυξη της περιφέρειας και όλος ο προγραμματισμός του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» έχει σχεδιαστεί βάση μελέτης και τεχνογνωσίας. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ανέφερε : «Σε μια δύσκολη για το μέλλον της χώρας συγκυρία, έχουμε για πρώτη φορά την ουσιαστική ευκαιρία να χειριστούμε σε περιφερειακό επίπεδο, τα προβλήματά μας, την καθημερινότητά μας, την οικονομία μας και να καρπωθούμε το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας. Μπορούμε να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της περιφέρειας, να άρουμε τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα, να είμαστε αρωγοί στον εκσυγχρονισμό των προϊόντων ή των υπηρεσιών των επιχειρήσεων, να αναβαθμίσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες υγείας, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, να αναδείξουμε τον πολιτιστικό και φυσικό μας πλούτο, και όλα αυτά μπορούν να υλοποιηθούν με τη συμμετοχή σας».
Η περιοδεία  του κ. Τατούλη στη Μεσσηνία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή του στα χωριά Άρης, Γαργαλιάνοι και Φιλιατρά όπου κι εκεί οι κάτοικοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.


NEWSLETTER