Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 19:22

Νέα επίθεση Τατούλη σε Πατσαρίνο για… έλλειψη συνεννόησης και συναίνεσης

Γράφτηκε από την
Νέα επίθεση Τατούλη σε Πατσαρίνο για… έλλειψη συνεννόησης και συναίνεσης

Επίθεση στη μείζονα μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής το Ν. Πατσαρίνο), για μια ακόμα φορά, εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης, για έλλειψη συνεννόησης και συναίνεσης.

Επιτέθηκε και ευρύτερα μάλιστα στις μειοψηφίες που αμφισβήτησαν τη διαχείριση απορριμμάτων που προώθησε η Περιφέρεια.

“Η συναίνεση και η συνεννόηση στη βάση κοινών στόχων θα πρέπει να έχει σαφή ποιοτικά χαρακτηριστικά”, είπε ο κ. Τατούλης και ανέφερε πως η στάση της αντιπολίτευσης έχει δείξει μέχρι σήμερα ότι είναι κάθετα αντίθετη από μια τέτοια πολιτική πρακτική, τη στιγμή μάλιστα που προκρίνεται η εφαρμογή της απλής αναλογικής στο νέο θεσμό, βασική προϋπόθεση της οποίας είναι η συναίνεση.

Για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων υποστήριξε ότι «έχουν πλέον εγκαταλείψει τα απροκάλυπτα ψέματά τους αυτοί που μέχρι χτες χαρακτήριζαν το έργο μαξιμαλιστικό, υπερβολικά δαπανηρό και αντιπεριβαλλοντικό. Ας απολογηθούν τώρα για την υποστήριξή τους στον υπουργό κ. Τσιρώνη που προσπάθησε να βάλει βόμβα στην Πελοπόννησο για το θέμα των απορριμμάτων”.

Χαρακτήρισε, επίσης, πολύ μεγάλο ψέμα τους ισχυρισμούς ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο ακύρωσε την προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας με το ΦΟΔΣΑ, αναφέροντας ότι “το μόνο που ζήτησε το Ελεγκτικό ήταν συμπληρωματικά στοιχεία από το ΦΟΔΣΑ”.


NEWSLETTER