Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 18:55

Ορίστηκαν οι χώροι για τη διαχείριση των σκουπιδιών από την ΤΕΡΝΑ

Γράφτηκε από την

Τα έγγραφα της αναδόχου εταιρείας ΤΕΡΝΑ σχετικά με τις εκτάσεις όπου θα γίνουν οι μονάδες της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη, την Καλλιρρόη και τη Σκάλα, αποδέχθηκε χθες κατά πλειοψηφία η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνεδρίαση, που είχε έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ πλειοψηφίας και μειοψηφιών, η απόφαση αφορούσε και τους σταθμούς μεταφόρτωσης.

Στην αποδοχή των εγγράφων υπήρξε και μία προσθήκη. Ειδικότερα, συμπληρώθηκε ότι η επισκόπηση των εγγράφων που προσκομίσθηκαν από την εταιρεία, αφορούν τις εδαφικές εκτάσεις του χώρου του έργου, έγινε με την επιφύλαξη των δικαστικών αμφισβητήσεων που γνωστοποιήθηκαν από την εταιρεία, ενώ καταγράφονται και στην εισήγηση των υπηρεσιών.

Η ΤΕΡΝΑ προσκόμισε τους οριστικούς τίτλους ιδιοκτησίας για όλες τις εκτάσεις που θα χρησιμοποιήσει σε Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία. Υποστηρίζει ότι στις εκτάσεις που θα χρησιμοποιήσει, δεν υπάρχει κάποιο νομικό πρόβλημα, αλλά εμπλοκές για δύο εκτάσεις στην Παλαιόχουνη και μία στη Σκάλα.