Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012 00:21

Χωρίς θέρμανση το Διοικητήριο, καθώς το πρατήριο καυσίμων είναι απλήρωτο από τον Αύγουστο

Γράφτηκε από την

Από τον Αύγουστο είναι απλήρωτο το πρατήριο υγρών καυσίμων που προμηθεύει με καύσιμα και πετρέλαιο θέρμανσης την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. Ετσι ούτε χθες, για 4η συνεχόμενη μέρα, μπήκε πετρέλαιο - και τα καλοριφέρ δεν άναψαν στο Διοικητήριο Μεσσηνίας με αποτέλεσμα να ξεπαγιάσουν και πάλι οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Καλαμάτας.

Σε αρκετά γραφεία οι υπάλληλοι προσπάθησαν να ζεσταθούν με θερμάστρες και άλλα ηλεκτρικά σώματα που είχαν φέρει από τα σπίτια τους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Παν. Αλευράς, στον οποίο τέθηκε το θέμα, είπε ότι «πότε εμείς, πότε ο δήμος βάζουμε πετρέλαιο. Το μισό Διοικητήριο ανήκει στο δήμο». Παραδέχτηκε ότι αυτή τη φορά είναι η σειρά της Περιφέρειας αλλά υποστήριξε πως δεν μπορούν να πληρώσουν, γιατί είναι αρχή της χρονιάς και δεν έχει ψηφιστεί ο φετινός προϋπολογισμός. Εξέφρασε ωστόσο την άποψη ότι η προμηθεύτρια εταιρεία θα βάλει πετρέλαιο σύντομα, ενδεχομένως και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αναγνώρισε πως υπάρχει οφειλή από το 2011, αλλά ανέφερε ότι έχει πληρωθεί τιμολόγιο του Οκτωβρίου με υπογραφή του. Και εκτίμησε ότι «σε λίγο διάστημα θα πληρώσουμε».

Γ.Σ.