Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 09:03

Επιμένουν με Τατούλη οι νεοδημοκράτες σύμβουλοι της Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Επιμένουν με Τατούλη οι νεοδημοκράτες σύμβουλοι της Πελοποννήσου

 

 

Βαθιά διχασμένη βγήκε από τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η Νέα Δημοκρατία, καθώς οι “γαλάζιοι” σύμβουλοι κόντρα στο μήνυμα του αντιπροέδρου του κόμματος Αδωνη Γεωργιάδη, τάχθηκαν ανεπιφύλακτα στο πλευρό του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, ο οποίος αποφάσισε να τραβήξει το σχοινί με ψήφισμα-καταγγελία κατά του περιφερειακού συμβούλου Περικλή Μαντά.

Οι “γαλάζιοι” σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι αλλά και ο δήμαρχος Τριφυλίας αμφισβητούν πλέον ανοιχτά τόσο την ισχύ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνη Γεωργιάδη όσο και την πρωτοκαθεδρία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Πελοπόννησο.

Οι “γαλάζιοι” σύμβουλοι και αντιπεριφερειάρχες έδειξαν τις προθέσεις τους από την αρχή της συνεδρίασης του Σώματος, όταν υιοθέτησαν την πρόταση της αντιπεριφερειάρχη Αντωνίας Μπούζα για συζήτηση ψηφίσματος, με το οποίο θα καταγγέλλεται η “σεξιστική και ρατσιστική” συμπεριφορά του συμβούλου και πρώην αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά. Η στοχοποίηση του κ. Μαντά δεν είναι τυχαία, αφού όλοι γνωρίζουν ότι είναι στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά. Ο κ. Μαντάς μη θέλοντας να νομιμοποιήσει τη στοχοποίησή του αποχώρησε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας έκαναν ομόφωνα δεκτή την πρόταση να συζητηθεί το θέμα.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στα αντίμετρα που θα λάβει η Νέα Δημοκρατία αφού αμφισβητείται ανοιχτά όχι κάποιο μικρό στέλεχος αλλά ο αντιπρόεδρος και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος.


NEWSLETTER