Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 20:40

Συνεχίζει να ενώνει τους διαφορετικούς κόσμους ο Τατούλης!

Γράφτηκε από την

"Επιβάλαμε τη βασική αρχή ότι οι διαφορετικοί κόσμοι πρέπει να συνεννοηθούν. Σε καμία περίπτωση δεν είπαμε ότι οι διαφορετικοί κόσμοι θα πρέπει να ταυτιστούν» δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στα εγκαίνια της έκθεσης «Πελοπόννησος 2018», που διοργανώνεται στην Κόρινθο.

Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε επίσης στο Αναπτυξιακό Συνέδριο το οποίο έγινε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με την κυβέρνηση και όλους τους φορείς και το οποίο ήταν το πιο επιτυχημένο. «Και αυτό όχι γιατί κάποιες δυνάμεις συντέλεσαν να είναι το πιο επιτυχημένο. Είναι απόρροια της δουλειάς μας και της εργατικότητάς μας. Πάνω απ' όλα είναι απόρροια αυτού του αδάμαστου ήθους και ύφους που έχουν οι Πελοποννήσιοι συμπολίτες μας και οι Πελοποννήσιοι επιχειρηματίες. Ενός αδούλωτου, ενός ανιδιοτελούς, ενός ακομμάτιστου πατριωτισμού, τον οποίο υπερασπιζόμαστε ως σημαία της ύπαρξής μας. Ως σημαία για την προσδοκία στο μέλλον μας. Ως σημαία για να αποδείξουμε ότι αντέχουμε, δεν κιοτεύουμε, στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις τροφοδοτώντας την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών».
Η έκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα Επιμελητήρια.
Η έκθεση "Πελοπόννησος 2018", σύμφωνα με τον κ. Τατούλη θα δημιουργήσει καινούργιες ιδέες και καινούργιες σκέψεις, ενώ θα διαπιστωθεί η εφευρηματικότητα των Πελοποννησίων επιχειρηματιών, ιδίως δε της νεότερης γενιάς.