Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 09:19

Ανοίγματα Νίκα με ευχαριστίες σε Δέδε

Γράφτηκε από την
Ανοίγματα Νίκα με ευχαριστίες σε Δέδε

Στήριξη και από άλλους πολιτικούς χώρους πέραν της Ν.Δ. περιμένει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, δήμαρχος Καλαμάτας, όπως παρατήρησε ο ίδιος.

Και λειτουργώντας ως αυτοδιοικητικός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στα κυβερνητικά στελέχη που βοηθούν την Καλαμάτα, αναγνωρίζοντας ότι ο Γιώργος Δέδες, υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, αντίπαλός του στις εκλογές, ήταν θετικός για την πόλη.

Χαρακτηριστικά σε χθεσινή του δήλωση ο κ. Νίκας σημείωσε: “Δεν με στηρίζει μόνο η Ν.Δ. Θα δείτε στην πορεία θα με στηρίξουν πάρα πολλοί. Το κύριο είναι η Ν.Δ. Γιατί όταν λέμε με στηρίζει η Ν.Δ. δεν εννοούμε ότι εγώ είμαι υπάλληλος ή φερέφωνο κανενός. Μιλάμε για ταυτότητα απόψεων, για ταυτότητα ιδεολογικών θέσεων, αλλά έχω πει πολλές φορές ότι στην αυτοδιοίκηση έχουμε το εξής προνόμιο: Να βάζουμε το λαό τον οποίο υπηρετούμε, το αυτοδιοικητικό σχήμα που υπηρετούμε, πρώτα απ’ όλα. Και έχουμε και την ελευθερία των κινήσεων ως αυτοδιοικητικά στελέχη να λέμε “μπράβο, ευχαριστούμε πολύ” και σε έναν “αντίπαλο” ιδεολογικό χώρο, όταν φέρεται στο θεσμό που υπηρετούμε με τρόπο άριστο. Δηλαδή εγώ εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στα κυβερνητικά στελέχη που βοηθούν την Καλαμάτα. Και το κάνω σε κάθε ευκαιρία. Να μην ευχαριστώ τον Γιώργο Δέδε, ο οποίος βοήθησε πραγματικά την πόλη; Είναι ανθυποψήφιός μου, αλλά θα ντρεπόμουν αν δεν είχα το θάρρος να πω ότι ήταν θετικός για την πόλη της Καλαμάτας. Αυτό είναι το μεγαλείο του αυτοδιοικητικού”.


NEWSLETTER