Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 14:36

Νέες ύβρεις Νικολάκου κατά Νίκα

Γράφτηκε από την
Νέες ύβρεις Νικολάκου κατά Νίκα

Μια ακόμα επίθεση, με βαριές εκφράσεις στα όρια των ύβρεων, εξαπέλυσε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου κατά του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Αφορμή για τη νέα επίθεση αποτέλεσαν οι δηλώσεις του κ. Νίκα αναφορικά με την απένταξη του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων από το περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

«Οι δηλώσεις του κ. Νίκα αποτελούν μνημείο πλήρους άγνοιας διαχείρισης των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, πολιτικής ανηθικότητας και συκοφαντίας» δηλώνει η κ. Νικολάκου, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «το έργο εντός 20 ημερών θα ενταχθεί σε ήδη ανοιχτή πρόσκληση της διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας»

Στη συνέχεια επιτίθεται με ακόμα πιο σκληρά λόγια κατά του κ. Νίκα λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Η συσχέτιση της υλοποίησης των έργων με τις ψηφοθηρικές επιδιώξεις του κ. Νίκα, όπως αποκαλύπτεται από τη δήλωσή του ότι δήθεν ο περιφερειάρχης απένταξε το Κ.Υ. Γαργαλιάνων γιατί δεν λαμβάνει ψήφους από εκεί, τον εκθέτει στα μάτια των πολιτών. Δείχνει τον πολιτικά χυδαίο τρόπο με τον οποίο ο ίδιος πορεύεται».

Υποστηρίζει ακόμη ότι: «Ο κ. Νίκας υιοθετεί επίσης πρακτικές ακραίου αυταρχισμού και "γκεμπελισμού" με τις δηλώσεις του. Οι απροκάλυπτες συκοφαντίες του και τα ψέματά του είναι εύκολα αντιληπτά από τους πολίτες, τους οποίους δεν μπορεί να κοροϊδέψει. Οι δηλώσεις του αυτές αποκαλύπτουν τόσο την ανεπάρκειά του, όσο και το "κόμπλεξ" του απέναντι στον κ. Τατούλη και το ισχυρό πολιτικό προφίλ του, στοιχεία που τον οδηγούν σε πολιτικό κατήφορο και αφανισμό».


NEWSLETTER