Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 17:04

Απάντηση Μπούζα σε Σπυράκη για την κόρη του Τατούλη!

Γράφτηκε από την

Με ανακοινώσεις τους η "Νέα Πελοπόννησος" και η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα απάντησαν χθες στην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, η οποία ξεκαθάρισε προχθές ότι ότι η Εύη Τατούλη δεν θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ.

Στην ανακοίνωση της "Νέας Πελοποννήσου" αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Μοναδικός θεματοφύλακας της αλήθειας στη δημοκρατία είναι ο λαός. Αυτός κρίνει. Αυτός τιμωρεί και αυτός ανοίγει το δρόμο για το μέλλον του τόπου του. Από το 2010 η "Νέα Πελοπόννησος" διοικεί την Περιφέρεια στη βάση ενός ακομμάτιστου και άδολου πατριωτισμού. Σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα στη βάση του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Φέραμε έργα τα οποία πολέμησαν τα κόμματα του κρατισμού και οι κυβερνήσεις “συνεργασίας” των μνημονίων. Εκπρόσωποι αυτών των κομμάτων και των κυβερνήσεων, ως “κήρυκες της ντροπής”, επιδίωξαν να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο τις πολιτικές για την πρόοδο του τόπου μας.

Στη "Νέα Πελοπόννησο" μας ενδιαφέρει μόνο το αύριο των συμπατριωτών μας. Το αύριο του τόπου μας και των παιδιών μας. Οχι το χθες και η αναπαραγωγή πολιτικών που καταδικάζουν την Πελοπόννησο σε μαρασμό. Μας αφορά η εμπιστοσύνη των πολιτών στις ικανότητες των στελεχών μας για δράση. Το πρόγραμμα μας και το έργο μας αποτελεί απάντηση σε κάθε πολιτική Κασσάνδρα που αγνοεί ακόμα και γεωγραφικά την πατρίδα μας".

Η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα στη δική της ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Οι κινήσεις πανικού, λόγω της εμφανούς απόρριψης από την κοινωνία της προσχηματικά αυτοδιοικητικής πρότασης του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα, επιδεινώνουν το βαρύ κλίμα στην κοινωνία και διχάζουν αναίτια τους πολίτες.

Οι ανακοινώσεις της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κας Σπυράκη, σχετικά με τη συγκρότηση των βουλευτικών ψηφοδελτίων σε νομούς της Πελοποννήσου, φυσικά δεν αφορούν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η προσπάθεια σύνδεσής τους, είναι το λιγότερο ατυχής και υποβολιμαία.

Στην αυτοδιοίκηση από τους πολίτες, επιλέγονται οι άξιοι, επιλέγονται οι αληθινοί, επιλέγονται όσοι αξίζουν να παραμείνουν στο τιμόνι των αυτοδιοικητικών δομών, όχι με κριτήριο ποιος είναι αρεστός στα κομματικά γραφεία και στις πρόσκαιρες συμμαχίες, αλλά ποιος είναι χρήσιμος στην κοινωνία και έχει να επιδείξει έργο, έχει προτάσεις, έχει όραμα και δεν βασίζει την πορεία του στα ψέματα και στη λάσπη εναντίον των αντιπάλων του».