Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 10:24

Καμία συνεργασία με ομάδα Τατούλη δεν θέλει ο Νίκας - Ορκωμοσία πιθανόν στις 25 Αυγούστου

Γράφτηκε από την
Καμία συνεργασία με ομάδα Τατούλη δεν θέλει ο Νίκας - Ορκωμοσία πιθανόν στις 25 Αυγούστου

Για μια ακόμα φορά χθες, ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας ξεκαθάρισε ότι αποκλείεται να συνεργαστεί με την ομάδα Τατούλη, με τον απερχόμενο περιφερειάρχη και τους γύρω απ’ αυτόν, εκτιμώντας πως αυτή είναι η εντολή που του έδωσε το 54% των ψηφοφόρων του πελοποννησιακού λαού.

Ο κ. Νίκας, αφού εκτίμησε ότι “η 7η Ιουλίου είναι μια καθοριστική ημερομηνία και για την αυτοδιοίκηση”, ενημέρωσε πως μετά τις εκλογές θα αρχίσει να συζητάει για συνεργασίες και ότι η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου θα γίνει την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας ανέφερε ότι “η 7η Ιουλίου είναι μια καθοριστική ημερομηνία και για την αυτοδιοίκηση. Το αποτέλεσμα των εκλογών θα επηρεάσει την αυτοδιοίκηση και μάλιστα καταλυτικά. Υπάρχουν ήδη δηλώσεις από την πλευρά της Ν.Δ. όσον αφορά τη διαχείριση θεμάτων όπως είναι η λειτουργία του «Κλεισθένη». Μετά την 7η Ιουλίου θα μπορούμε να συζητήσουμε πλέον και τα δικά μας ζητήματα, όπως το θέμα των συνεργασιών”. Και συνέχισε:

“Για μια ακόμα φορά τονίζω ότι αποκλείεται η συνεργασία με την ομάδα Τατούλη, με τον απερχόμενο περιφερειάρχη και τους γύρω απ’ αυτόν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση δικής μου συνεργασίας. Αυτή είναι η εντολή του 54% των ψηφοφόρων του πελοποννησιακού λαού, που μου δόθηκε. Με όλους συνεργάζομαι, εκτός από αυτή την κλειστή ομάδα που διαχειρίστηκε τα θέματα της Περιφέρειας. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει και πρέπει να το ξέρετε.

Μετά την 7η Ιουλίου θα αρχίσουμε να συζητάμε. Υπολογίζω ότι η ορκωμοσία θα γίνει την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι. Και υπολογίζω, γιατί είμαι σε συνεννόηση με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα”.


NEWSLETTER