Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 10:49

Αγριος καβγάς Τατούλη - Γόντικα

Γράφτηκε από τον

 

Αγριος καβγάς, που ξεπέρασε τα όρια της γραφικότητας και άγγιξε τα όρια του... τουριστικού αξιοθέατου, ξέσπασε για μια ακόμα φορά μεταξύ του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκου Γόντικα.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε πολιτική αντιπαράθεση αυτή την ανταλλαγή ύβρεων, χαρακτηρισμών και καταγγελιών μεταξύ των δύο ανδρών. Οπως πολιτική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και η στάση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Στρατηγάκου, ο οποίος επιτρέπει να μετατρέπεται σε ρινγκ η αίθουσα συνεδριάσεων, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.

Στον προχθεσινό καβγά ο κ. Τατούλης μεταξύ άλλων κατήγγειλε τον κ. Γόντικα ως  «υπηρέτη συμφερόντων» και τον χαρακτήρισε... Γκαίμπελς. Σε άλλο σημείο της επίθεσης ο κ. Τατούλης είπε ότι «το ΚΚΕ που εκπροσωπείτε στην Πελοπόννησο ξεβρακώθηκε» - κατηγορώντας τον κ. Γόντικα ότι έχει κάνει προεκλογική συμφωνία με τον νέο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Προς το τέλος της συνεδρίασης, και ενώ πράγματι είχε υπομείνει πολλά, ο κ. Γόντικας φώναξε στον κ. Τατούλη «είσαι γελοίος», όταν ο τελευταίος του ζήτησε να ανοίξει τον τραπεζικό του λογαριασμό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι αργυρώνητος.

Ο κ. Γόντικας χάνει το δίκιο του γιατί μετά από 8 χρόνια στην αντιπολίτευση δεν έχει βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τις λεκτικές επιθέσεις του κ. Τατούλη, με συνέπεια να παρασύρεται τις περισσότερες φορές στο γήπεδο του αντιπάλου του, φωνασκώντας και ασχημονώντας.

Θ.Λ.