Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 09:22

Αντεπίθεση με… συνεντεύξεις από τη “Νέα Πελοπόννησο”

Γράφτηκε από τον
Αντεπίθεση με… συνεντεύξεις από τη “Νέα Πελοπόννησο”

 

Επικοινωνιακή αντεπίθεση με συνεντεύξεις Τύπου στις πρωτεύουσες των νομών ξεκίνησε χθες από την Καλαμάτα η “Νέα Πελοπόννησος”, ενώ παράλληλα όλα είναι έτοιμα για τη δημιουργία της πανελλήνιας πολιτικής πλατφόρμας, που είχε προαναγγείλει μετά την εκλογική του ήττα ο επικεφαλής της παράταξης Πέτρος Τατούλης.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα, από την οποία απουσίαζε για προσωπικούς λόγους ο σύμβουλος Απόστολος Γκούνης, οι σύμβουλοι Ντίνα Νικολάκου και Αντωνία Μπούζα εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για τις μετακινήσεις διευθυντών και το πρόγραμμα τουριστικής προβολής.

Η κ. Νικολάκου μεταξύ άλλων ζήτησε από τον περιφερειάρχη να απαντήσει για το ενδεχόμενο εγκατάστασης μεταναστών στη ΒΙΠΕ Μεσσηνίας και αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που προκαλεί η χαμηλή τιμή του λαδιού. Είπε επίσης ότι η χαμηλή τιμή ανοίγει την όρεξη όσων θέλουν να αγοράσουν... κοψοχρονιά ελαιώνες και ότι υπάρχει κίνηση για αγορά λιοπερίβολων στην Ερμιονίδα της Αργολίδας.

Η κ. Μπούζα μίλησε για το τουριστικό πρόγραμμα λέγοντας ότι η περιφερειακή αρχή το απέσυρε επειδή ήταν απροετοίμαστη. Διαψεύδοντας δηλώσεις του κ. Νίκα σημείωσε ότι η Πελοπόννησος δεν διαθέτει το 50% των αρχαιολογικών χώρων, αλλά μόνο 10 από τους 220 επισκέψιμους με εισιτήριο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κ. Νικολάκου άφησε αιχμές για την πολιτική στάση του επικεφαλής των “Νέων Δρόμων” Γιώργου Δέδε, καταγγέλλοντας εμμέσως πλην σαφώς συνεργασία του με τον κ. Νίκα.

Θ.Λ.

 

 

 


NEWSLETTER