Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 09:22

Αντεπίθεση με… συνεντεύξεις από τη “Νέα Πελοπόννησο”

Αντεπίθεση με… συνεντεύξεις από τη “Νέα Πελοπόννησο”

 

Επικοινωνιακή αντεπίθεση με συνεντεύξεις Τύπου στις πρωτεύουσες των νομών ξεκίνησε χθες από την Καλαμάτα η “Νέα Πελοπόννησος”, ενώ παράλληλα όλα είναι έτοιμα για τη δημιουργία της πανελλήνιας πολιτικής πλατφόρμας, που είχε προαναγγείλει μετά την εκλογική του ήττα ο επικεφαλής της παράταξης Πέτρος Τατούλης.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα, από την οποία απουσίαζε για προσωπικούς λόγους ο σύμβουλος Απόστολος Γκούνης, οι σύμβουλοι Ντίνα Νικολάκου και Αντωνία Μπούζα εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για τις μετακινήσεις διευθυντών και το πρόγραμμα τουριστικής προβολής.

Η κ. Νικολάκου μεταξύ άλλων ζήτησε από τον περιφερειάρχη να απαντήσει για το ενδεχόμενο εγκατάστασης μεταναστών στη ΒΙΠΕ Μεσσηνίας και αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που προκαλεί η χαμηλή τιμή του λαδιού. Είπε επίσης ότι η χαμηλή τιμή ανοίγει την όρεξη όσων θέλουν να αγοράσουν... κοψοχρονιά ελαιώνες και ότι υπάρχει κίνηση για αγορά λιοπερίβολων στην Ερμιονίδα της Αργολίδας.

Η κ. Μπούζα μίλησε για το τουριστικό πρόγραμμα λέγοντας ότι η περιφερειακή αρχή το απέσυρε επειδή ήταν απροετοίμαστη. Διαψεύδοντας δηλώσεις του κ. Νίκα σημείωσε ότι η Πελοπόννησος δεν διαθέτει το 50% των αρχαιολογικών χώρων, αλλά μόνο 10 από τους 220 επισκέψιμους με εισιτήριο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κ. Νικολάκου άφησε αιχμές για την πολιτική στάση του επικεφαλής των “Νέων Δρόμων” Γιώργου Δέδε, καταγγέλλοντας εμμέσως πλην σαφώς συνεργασία του με τον κ. Νίκα.

Θ.Λ.