Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 19:01

Η «Αγωνιστική Συνεργασία» για τα πυρηνελαιουργεία

Η «Αγωνιστική Συνεργασία» για τα πυρηνελαιουργεία

Υποκριτική χαρακτηρίζει η «Αγωνιστική Συνεργασία» τη στάση για τα πυρηνελαιουργεία, τόσο του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα όσο και του πρώην περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» του Θανάση Πετράκου αναφέρεται:

«Είναι υποκρισία και φαρισαϊσμός αυτή η στάση του κ. Τατούλη ο οποίος για 9 χρόνια ήταν περιφερειάρχης και δεν έκανε τίποτα για τα πυρηνελαιουργεία, ούτε καν υλοποίησε την απόφαση της 24/7/2017 του Πε.Συ.Π. το οποίο του είχε δώσει εντολή: "να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες... για την επίλυση του προβλήματος".

Είναι όμως υποκριτική και η στάση του κ. Νίκα ο οποίος απεδέχθη ασμένως την πρόταση του κ. Τατούλη για να "παίξουν" το δίπολο της ανούσιας προσωπικής αντιπαράθεσης. Είναι υποκριτική διότι ο κ. Νίκας μαζί με τον κ. πρόεδρο του Πε.Συ.Π. "ξεχνούν" να φέρουν στο Πε.Συ.Π. να συζητηθεί η επερώτηση που έχουμε καταθέσει από τις 1/10/2019».

Σε άλλο σημείο η ανακοίνωση αναφέρει: «Οφείλουν να απαντήσουν και οι δυο και να απολογηθούν για τις ευθύνες και τις παραλείψεις τους. Εμείς δεν μπαίνουμε στο ψευτοδίλημμα ανοιχτά ή κλειστά πυρηνελαιουργεία, αλλά απαιτούμε μέτρα και ενέργειες να βελτιώνουν τη λειτουργία τους και να προστατεύουν την υγεία των πολιτών».