Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 11:14

Προχωρά η ανάπλαση Μεγάλης Μαντίνειας

Γράφτηκε από την
Προχωρά η ανάπλαση Μεγάλης Μαντίνειας


Τη σκοπιμότητα του σχεδίου σύμβασης συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Δυτικής Μάνης για την ανάπλαση του οικισμού Μεγάλης Μαντίνειας, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, την περασμένη Παρασκευή με τηλεδιάσκεψη.

Στην ίδια συνεδρίαση η επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη συνέχιση της διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου του έργου βελτίωσης γεωμετρικών χαρακτηριστικών της 82ης εθνικής οδού, τμήμα Ριζόμυλος - Πύλος, προϋπολογισμού 450.000 ευρώ.
Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ενέκρινε: Τα πρακτικά του διαγωνισμού για την προμήθεια 5 ηλεκτρικών αυτοκινήτων (4 αυτοκινήτων 5 θέσεων και ενός 7 θέσεων) για την ενίσχυση της ηλεκτροκινητικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Πελοπόννησος” 2014 - 2020 του έργου ανέγερσης Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων - μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΜΦΗ - ΜΚ) στη Μεγαλόπολη. Την οικονομική ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, στο πλαίσιο της επιχορήγησης φιλανθρωπικών σωματείων και ιδρυμάτων ΝΠΙΔ, των οποίων ο σκοπός αναφέρεται στην προστασία ανηλίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα εγκατάλειψης, ενδοοικογενειακής βίας, κακοποίησης και γενικά αδυναμίας αντιμετώπισης της φροντίδας τους από τις οικογένειές τους, λόγω ένδειας ή παραβατικότητας ή ψυχοκοινωνικών προβλημάτων.


NEWSLETTER