Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 13:30

Τατούλης κατά Νίκα για ΕΝΠΕ

Γράφτηκε από την

Η παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη με ανακοίνωσή της καταγγέλλει ότι «εντελώς απούσα ήταν η περιφερειακή αρχή στο πολύ σημαντικό Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου 2021 στην Αιδηψό της Β. Εύβοιας».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρονται τα εξής:

«Την κρίσιμη αυτή περίοδο που η αυτοδιοίκηση και κυρίως ο Β’ βαθμός της αιρετής Περιφέρειας πρέπει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή και επιτέλους η περιφερειακή διακυβέρνηση να πάρει "σάρκα και οστά", κάτι το οποίο άλλωστε υποστήριξαν όλοι οι περιφερειάρχες αλλά και οι σύνεδροι που τοποθετηθήκαν στο συνέδριο, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου δεν καταδέχτηκε να πει ούτε μία κουβέντα στις εργασίες του. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της περιφερειακής αρχής ο κ. Νίκας περιορίστηκε να τοποθετηθεί πριν την έναρξη των εργασιών του τακτικού Συνεδρίου, σε κλειστή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: «Τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησε και συμμετείχε ο τ. περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” Πέτρος Τατούλης. Ο κ. Τατούλης επικεντρώθηκε στην αναγκαιότητα για θεσμική αναβάθμιση της αιρετής Περιφέρειας μέσω της περιφερειακής διακυβέρνησης».