Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 18:51

Η Αντωνία Μπούζα για τον δρόμο Μεγαλόπολη - Αρχαία Ολυμπία

Γράφτηκε από την

"Η πρόταση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το Λεύκτρο – Μεγαλόπολη –  Αρχαία Ολυμπία μας άφησε άφωνους, αφού πρότεινε τα χρήματα της δίκαιης μετάβασης για δημόσια έργα να διατεθούν στη συνήθη… βιομηχανία μελετών, με αμφίβολη την κατασκευή του". Αυτό δηλώνει μεταξύ άλλων η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα και προσθέτει:

"Ετσι, φορτώνουν με χρυσοπληρωμένες μελέτες τον τόπο, πολλές από τις οποίες στη συνέχεια παραμένουν στα συρτάρια και σε πολλές περιπτώσεις ο χρόνος τις καθιστά παρωχημένες και μη υλοποιήσιμες. Ο Δήμος Μεγαλόπολης συμφωνεί άραγε με τη διάθεση των χρηματικών κονδυλίων του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης για δημόσια έργα σε μελέτες και υποσχέσεις κατασκευής ενός οδικού άξονα που είναι αμφίβολο αν ποτέ υλοποιηθεί;".

Η κ. Μπούζα καταλήγει λέγοντας: "Η Πελοπόννησος δυστυχώς χάνει ευκαιρίες, δεν διεκδικεί, δεν σχεδιάζει, δεν καινοτομεί, με αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου. Καλόπιστα προτείνω τη συνεννόηση ως μόνη λύση, διότι ο τόπος θέλει όλες τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις να διεκδικούν και να σχεδιάζουν για το αύριο".