Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 17:50

Πετράκος και Δρούγκας καταγγέλλουν Νίκα για αθέτηση δέσμευσης

Πετράκος και Δρούγκας καταγγέλλουν Νίκα για αθέτηση δέσμευσης

Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα καταγγέλλουν οι σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας, για την αθέτηση της δέσμευσής του να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας σήμερα 8 Μαρτίου, για την Ημέρα της Γυναίκας.

“Είναι μέγα θέμα ηθικής, πολιτικής και αναξιοπιστίας εκ μέρους του”, αναφέρουν και προσθέτουν: “Είναι αδιανόητο και απαράδεκτο συγχρόνως τη Δευτέρα να συμφωνεί για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και μάλιστα να ορίζει εκπρόσωπό του στην εκδήλωση την κ. Άννα Καλογεροπούλου και την Παρασκευή 4 Μαρτίου να αθετεί τη δέσμευσή του και να απαγορεύει την εκδήλωση”.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι καλούν τον περιφερειάρχη “να σεβαστεί την αρχική του δέσμευση, εκτός εάν για τον κ. Νίκα οι δεσμεύσεις του δεν έχουν καμία αξία. Αν είναι έτσι να μας το πει να ξέρουμε πως δεν πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τις δεσμεύσεις του. Αν επιλέγει άλλα να λέει τη Δευτέρα και άλλα την Παρασκευή, τότε είναι απλά ένας αναξιόπιστος και άνθρωπος και περιφερειάρχης”.

*Να σημειώσουμε ότι απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Νίκας, αφού ανέφερε ότι ευθύνεται ο ίδιος που είδε και δεν πρόσεξε την αλληλογραφία, παρατήρησε πως δεν παραχώρησε τελικά την αίθουσα “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” στο Σύλλογο Υπαλλήλων, επειδή διαπίστωσε ότι η εκδήλωση ήταν στη 1 μ.μ. και άρα θα έκλειναν οι υπηρεσίες και θα έφευγαν οι υπάλληλοι. “Στηρίζουμε τις εκδηλώσεις, αρκεί να γίνονται απόγευμα ή Σαββατοκύριακο εκτός ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών”, δήλωσε ο κ. Νίκας.