Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 09:40

Τρέχουν να προλάβουν πιστοποίηση του ΚΤΕΟ


Τρέχει να προλάβει η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας τις προθεσμίες - μέχρι το τέλος Ιουνίου - για την πιστοποίηση και την επαναλειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ στη Μεσσήνη.

Στις 26 του μήνα το Τμήμα Προμηθειών της Π.Ε. πραγματοποιεί μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη ανάδοχου προμήθειας εξοπλισμού του ΚΤΕΟ, προϋπολογιζόμενης δαπάνης 83.320 ευρώ. Οι προσφορές από τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 3 το απόγευμα της προηγούμενης μέρας.
Η προκήρυξη προβλέπει την προμήθεια 13 μηχανημάτων, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι: Συσκευή ελέγχου της σωστής λειτουργίας του ταχυμέτρου και του ταχογράφου των ελεγχόμενων βαρέων οχημάτων, αξίας 22.000 ευρώ. Μηχανογραφικό σύστημα, αξίας 12.000 ευρώ. Προσομοιωτής βάρους, αξίας 8.000 ευρώ. Ζυγαριά φορητή με ζυγιστήριο (στο φρενόμετρο βαρέων οχημάτων), 8.000 ευρώ. Προσθήκη μηχανισμού μέτρησης βαρέων οχημάτων με σύστημα 4Χ4 μονίμου εμπλοκής, 8.000 ευρώ.
Οπως έχει επισημάνει με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας Δημήτρης Φαββατάς, «η Π.Ε. ουσιαστικά τρέχει να καλύψει την αδιαφορία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που γνώριζε από πέρσι πως χρειαζόταν η πιστοποίηση, αλλά δεν έκανε τίποτα και άφησε να κλείσει το ΚΤΕΟ στις αρχές του χρόνου».