Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 19:46

Παραιτήθηκε η Διοικούσα Επιτροπή Κρατικών Γεωτρήσεων Φιλιατρών - Εξοχικού

Παραιτήθηκε η Διοικούσα Επιτροπή Κρατικών Γεωτρήσεων Φιλιατρών - Εξοχικού

Σύσσωμη παραιτήθηκε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή Κρατικών Γεωτρήσεων Φιλιατρών - Εξοχικού, καταγγέλλοντας αδιαφορία της Περιφέρειας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια.

Όπως τονίζουν στην παραίτηση - καταγγελία τους, από το 2015 μέχρι σήμερα κανένας φορέας δεν συζήτησε μαζί τους σοβαρά, ενώ δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από την Περιφέρεια να παρέμβει ώστε να ρυθμιστούν οι οφειλές προς τη ΔΕΗ.
Την παραίτησή τους υπέβαλαν ο πρόεδρος Αριστοτέλης Καναβός και τα μέλη Αδάμ Αδαμόπουλος, Δημήτριος Πλακονούρης, Ιωάννης Κοροβίλας, Δημήτριος Τάμπασης, Νικόλαος Μαρκόπουλος και Γεώργιος Παναγόπουλος.

Χαρακτηριστικά τονίζουν: «Είμαστε διορισμένοι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Απρίλιο του 2015. Από τότε μέχρι και σήμερα προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να λειτουργήσει ο οργανισμός σωστά. Μέχρι και εσωτερικό δανεισμό κάναμε , και μέχρι ενός σημείου καταφέραμε να μειώσουμε το χρέος προς τη ΔΕΗ από 85.000 ευρώ περίπου στα 45.000 ευρώ.
Από το 2015 μέχρι και σήμερα, κανένας φορέας (Περιφέρεια, βουλευτές κ.τ.λ.) δεν ζήτησαν παρά τις οχλήσεις μας να συζητήσουν μαζί μας στα σοβαρά. Ζητήσαμε επανειλημμένα από τη διοίκηση της Περιφέρειας να κάνει παρέμβαση στη ΔΕΗ για ρυθμίσεις με πολλές δόσεις (για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας) και δεν ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα.
Για τους λόγους αυτούς και πολλούς άλλους ζητάμε να κάνετε δεκτή την παραίτησή μας. Ζητάμε επίσης μέχρι τον διορισμό νέας διοίκησης να προστατέψετε τον οργανισμό από τυχόν φθορές λόγω απραξίας. Επίσης πρέπει να δώσετε λύσεις στις γεωτρήσεις που είναι χαλασμένες εδώ και 4 χρόνια, πέραν των τριών που επισκευάζονται τώρα».

Κ.Μπ.