Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 10:14

Εθελοντική αιμοδοσία υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

Εθελοντική αιμοδοσία υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

Εθελοντική αιμοδοσία υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας οργανώνει το Δ.Σ. του συλλόγου, σε συνεργασία με την μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, στις 11 Ιουλίου, στην αίθουσα συσκέψεων στο Διοικητήριο της πρώην σχολής Παπαφλέσσα.

Το Δ.Σ. καλεί τα μέλη του συλλόγου “να βοηθήσουν σε αυτή την κοινωνική δράση, προσφέροντας λίγο από το αίμα τους” και σημειώνει: “Αφιερώνοντας όλοι λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και διασφαλίζουμε πως η Ένωσή μας θα μπορεί να εξυπηρετήσει όποιον και όποτε το χρειαστεί. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, γιατί το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται, μόνο χαρίζεται”.
Ακόμα, καλεί τους συναδέλφους της να ενημερώσουν το μέλος του Συλλόγου Ελένη Δεπούντη (e-mail: depounti@pe-messinias.gr, τηλ.: 2721361531) για την συμμετοχή τους, ώστε να ενημερωθεί η Μονάδα Αιμοδοσίας για τον αριθμό των εθελοντών και να προγραμματίσει την αιμοδοσία.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας οργανώνει εκδρομή στην Αρχαία Επίδαυρο, το Σάββατο 15 Ιουλίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση “Σφήκες” του Αριστοφάνη.
Το πρόγραμμα της εκδρομής είναι: Αναχώρηση από Καλαμάτα στις 15:30. Στάση για καφέ και ξεκούραση στο Ναύπλιο. Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, φαγητό και επιστροφή. Η εκδρομή (όσον αφορά στην μεταφορά) είναι δωρεάν για όλα τα μέλη του συλλόγου και για τα μη μέλη κοστίζει 12 ευρώ ανά άτομο.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου πρέπει να ενημερώσουν τους αρμόδιους συναδέλφους: α) Δημήτρης Φαββατάς, για τους εργαζόμενους στην Διεύθυνση Μεταφορών, τους οδηγούς των υπηρεσιακών οχημάτων, τους χειριστές μηχανημάτων και των υπηρεσιών που στεγάζονται στις παλιές ΝΕΛΕ. β) Δήμητρα Δημητρούλια για τους εργαζόμενους στις ΔΑΟΚ με έδρα Καλαμάτα και Κυπαρισσίας και στην Κτηνιατρική Υπηρεσία. γ) Ελένη Δεπούντη για τους εργαζόμενους των υπηρεσιών στο κτήριο Παπαφλέσσα.