Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 14:20

Ο Πτωχός στις πληγείσες περιοχές της Κορινθίας

Ο Πτωχός στις πληγείσες περιοχές της Κορινθίας

 

Σειρά συναντήσεων και αυτοψίες στις περιοχές της Κορινθίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές πραγματοποίησε προχθές  Πέμπτη  ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους και τους παραγωγούς της Κορινθίας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση στήριξη των πληγέντων», δήλωσε ο Περιφερειάρχης, ενώ σημείωσε ακόμα ότι δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, καθώς η αντιπυρική περίοδος παραμένει σε εξέλιξη.

Ο κ. Πτωχός, είχε συνάντηση με δημάρχους, προέδρους κοινοτήτων και εκπροσώπους των τοπικών αρχών, όπου συζητήθηκαν τα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση των πληγέντων και τον συντονισμό των δράσεων. Επίσης, συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Στιμάγκα Κορινθίας, με παραγωγούς της περιοχής, παρουσία, μεταξύ άλλων, του υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χρίστου Δήμα, του υφυπουργού Περιβάλλοντος Νίκου Ταγαρά, τουγενικού γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργου Στρατάκου, του προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου και της Μαριλένας Σούκουλη (Βουλευτής Νομού Κορινθίας).