Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 11:48

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ο Δονάτος Νίκου υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

 

Ο Δονάτος Νίκου θα είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τη Μεσσηνία με το περιφερειακό σχήμα «Ανταρσία στο Μωριά - Συμπόρευση για την Ανατροπή». Η απόφαση ελήφθη σε ανοιχτή συνέλευση που έγινε την Πέμπτη στην αίθουσα του ΤΕΕ στην Καλαμάτα. 

 

Στη συνέλευση, ακόμα, συζητήθηκε το πλαίσιο αρχών λειτουργίας του σχήματος, προτάθηκαν περιφερειακοί σύμβουλοι κι έγινε ένας πρώτος προγραμματισμός δράσης του επόμενου διαστήματος.

 

Αποφασίστηκε ομόφωνα οι δράσεις ενέργειες θέσεις κ.λπ. του σχήματος να εγκρίνονται μέσα από ανοιχτές αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες συνελεύσεων. Αποφασίστηκε επίσης να προταθεί στις υπόλοιπες συνελεύσεις της Πελοποννήσου η εναλλαγή των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων. Η εκλογή του Δονάτου Νίκου έγινε με ανοιχτή διαδικασία. Οσον αφορά στους περιφερειακούς συμβούλους, έγιναν διάφορες προτάσεις και αποφασίστηκε να γίνουν διερευνητικές επαφές στις περιοχές Τριφυλίας, Πυλίας, Οιχαλίας, Μεσσήνης, Καλαμάτας. Τέλος αποφασίστηκε μετά τις 25 Μαρτίου να δοθεί συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα, όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις του σχήματος για τις περιφερειακές εκλογές.