Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 14:03

Ο Τατούλης στηρίζει την κυβέρνηση!!!

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα υποστηρίξει και θα υπερασπιστεί χωρίς ιδεοληψίες και ιδεολογήματα την προσπάθεια που κάνει η χώρα»: Αυτό είπε χθες ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης στην κοπή της βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας για τους υπαλλήλους της, στο Διοικητήριο.

Επίσης ο κ. Τατούλης εξέφρασε την ελπίδα ότι η νέα κυβέρνηση θα δώσει μεγαλύτερες αρμοδιότητες στο θεσμό της αυτοδιοίκησης, που το χρειάζεται σύμφωνα με τον ίδιο για να γίνει πιο ευέλικτος και αποτελεσματικός για τους πολίτες. Είπε ακόμα ότι ο νέος οργανισμός βρίσκεται σε εξέλιξη και όταν συσταθεί θα έχουν λόγο και οι υπάλληλοι των Περιφερειακών Ενοτήτων για να κάνουν τις παρατηρήσεις τους και να διατυπώσουν τις απόψεις τους. 

Νωρίτερα στο βήμα είχαν ανέβει για να μιλήσουν η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης "Πελοπόννησος Πρώτα" Νίκος Πατσαρίνος, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Περικλής Μαντάς και Ντίνα Νικολάκου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας Θανάσης Αθανασόπουλος.