Τετάρτη, 04 Μαϊος 2011 19:56

Τατούλης εκτός ορίων κατά Αποστολόπουλου

Γράφτηκε από την
Τατούλης εκτός ορίων κατά Αποστολόπουλου

Επίθεση με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, όπως "διορισμένος υπαλληλάκος", εξαπέλυσε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε βάρος του γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσου Αποστολόπουλου. Απαντώντας άμεσα, ο κ. Αποστολόπουλος δήλωσε ότι αντιπαρέρχεται τις προσωπικές επιθέσεις και έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεση της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας.

Στη συνέντευξη Τύπου -η οποία δεν είχε ειρμό και λογική- ο κ. Τατούλης εξαπέλυσε επίθεση με προσβλητικές αναφορές και εναντίον της "Ε", την οποία όμως δεν τόλμησε να κατονομάσει. Απαντώντας σε συγκεκριμένο σχόλιο της εφημερίδας, όπως επεσήμανε ο ίδιος, συνέχισε την επίθεση με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, υποστηρίζοντας όμως πως τα λέει έτσι γενικόλογα.

Ο περιφερειάρχης είχε και στιγμές ειλικρίνειας, στη διάρκεια των οποίων παραδέχτηκε πως υπήρξε θέμα μεταξύ της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Πουλοκέφαλου - για την αποκάλυψη του οποίου είχαμε κατηγορηθεί για χαλκευμένα δημοσιεύματα και ως Γκεμπελίσκοι.

Δήλωσε δε ότι δεν θα δώσει αρμοδιότητες στους αντιπεριφερειάρχες - επικεφαλής των Περιφερειακών Ενοτήτων, αφού έχουν από το νόμο, όπως υποστήριξε.


NEWSLETTER