Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 15:56

Καταγγελίες Γιαννακούρα για φθορές και κλοπές πινακίδων ΚΟΚ στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας

Προανάκριση για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και κλοπών σε πινακίδες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, διατάχθηκε και θα διενεργηθεί από το Αστυνομικό τμήμα Τρίπολης, ύστερα από καταγγελία που κατέθεσε αυτοπρόσωπος σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, επισκεπτόμενος την αστυνομία.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης, έκανε λόγο για κλοπή και την καταστροφή πινακίδων σήμανσης σε μεγάλη έκταση στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αρκαδίας, ενώ ενεχείρισε μαζί με την καταγγελία του και ένα ψηφιακό δίσκο (DVD) με φωτογραφικό υλικό και βίντεο που αποδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής που έχει σημειωθεί στο νομό και ζήτησε συνεργασία για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι, «ενώ έχουν αντικατασταθεί με έξοδα του Ελληνικού λαού πολλές φορές οι πινακίδες, η εικόνα που παρουσιάζεται είναι απαράδεκτη, αφενός μεν από την κλοπή εκατοντάδων πινακίδων, αφετέρου από την καταστροφή που έχει επέλθει λόγω, κυρίως, της επικόλλησης σημάτων συνδέσμων συγκεκριμένων αθλητικών ομάδων».

Πρόσθεσε δε πως «και εμείς είμαστε φίλαθλοι και οπαδοί ομάδων και δεν στρεφόμαστε εναντίον των συνδέσμων, αλλά θέλω να εφιστήσω στους συνδέσμους να συνετίσουν τα μέλη τους, διότι με αυτήν την ενέργεια πέραν από την οικονομική ζημιά της χώρας μας, απειλείται η σωματική ακεραιότητα και η ζωή συνανθρώπων μας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ