Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 17:54

Παραμένουν τα προβλήματα στη μεταφορά μαθητών λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Γράφτηκε από την

Μια ακόμα ηλεκτρονική διαπραγμάτευση για τη μεταφορά μαθητών που αφορά 7 δρομολόγια, προκήρυξε η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. 

Πάντως και με αυτή τη διαδικασία τα προβλήματα στη μεταφορά παραμένουν, παρότι φθάσαμε στα Χριστούγεννα, καθώς σε εκκρεμότητα υπήρχαν 65 άγονα δρομολόγια, για τα οποία δεν έχουν δοθεί προσφορές και γύρω στα 10 νέα.

Η υποβολή προσφορών ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Τετάρτη 23 του μήνα από την Επιτροπή Διαγωνισμού.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 102.612,42 ευρώ και αφορά 4 δρομολόγια στο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας από διάφορες περιοχές της πόλης και 3 από το Ελαιοχώρι για διάφορα σχολεία της Καλαμάτας.

Η διαπραγμάτευση πραγματοποιείται με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, κατόπιν δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης συμμετοχής στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου www.ppel.gov.gr.