Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 18:38

Κωνσταντινόπουλος κατά Νικολάκου και μήνυμα σε Τατούλη για τις περιφερειακές εκλογές

 

 

Επίθεση κατά της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου και του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα εξαπολύει με γραπτή του δήλωση ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ λέει σε αυτή ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα υποστηρίξει στις επόμενες περιφερειακές εκλογές άλλους υποψήφιους στην Πελοπόννησο. 

Υπενθυμίζουμε όμως ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στην Καλαμάτα, τόσο η Ντίνα Νικολάκου όσο και ο Πέτρος Τατούλης όχι μόνο ήταν στη πρώτη σειρά του ακροατηρίου, αλλά είχαν και θερμή χειραψία με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.  

Αναλυτικά η δήλωση του Οδ. Κωνσταντινόπουλου έχει ως εξής: 

"Με «συγκίνηση» έστω και καθυστερημένα διαβάζω τις ανακοινώσεις που γράφει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης και υπογράφουν οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας και Υποδομών Κωνσταντίνα Νικολάκου. Γιατί δεν τον ρώτησαν για τις διαδικασίες κοινοβουλευτικού ελέγχου και το θεσμικό πλαίσιο της Βουλής στην οποία επί 20 χρόνια θήτευσε ο κ. Τατούλης και κατέθεσε πολυάριθμες ερωτήσεις;

Οσον αφορά το συγκεκριμένο έργο, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι δηλώσεις του κ. Τατούλη από το 2011 έως σήμερα, όπως έχουν αναρτηθεί στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του:

http://kalimera-arkadia.blogspot.gr/2011/11/blog-post_2930.html

https://www.kalimera-arkadia.gr/gortynia/item/18651-thetikes-ekselikseis-gia-to-dromo-paraloggoi-tripotama-sti-gortynia.html

http://www.arcadiaportal.gr/news/episkepseis-giannakoura-se-xoria-tis-gortunias

Μετά την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής για το παραπάνω θέμα, υπήρξε νέα δήλωση της κ. Νικολάκου, κατ΄ εντολήν με αλαζονικό και υποτιμητικό ύφος, και νουθεσίες.

Σέβομαι τους θεσμούς και την αυτοδιοίκηση. Το έχω αποδείξει έμπρακτα με την συμπεριφορά μου. Εξάλλου είχα την τιμή να θητεύσω σε αυτή.

Μέχρι σήμερα, προσπάθησα να είμαι διακριτικός όσον αφορά στη σύνδεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ., αλλά και στις «παρενέργειες» που προκαλεί η σύνδεση αυτή. Αλλωστε, οι δηλώσεις των αντιπεριφερειαρχών του κ. Τατούλη έχουν απόλυτη σχέση με το παραπάνω και όχι με την παρέμβασή μου για το έργο. Οσοι υπολόγιζαν ότι ο προοδευτικός χώρος δεν θα έχει εκφραστή και πρόταση στις επόμενες περιφερειακές εκλογές, θα διαψευστούν".