Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012 14:56

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη για το χαράτσι στα ακίνητα

Γράφτηκε από την

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απάνθρωπο, τίποτα πιο αντικοινωνικό, απ’ το να απειλείς μια ολόκληρη κοινωνία (μέσα στο καταχείμωνο), ότι θα κόψεις το ρεύμα από τον φτωχό, τον άνεργο, τον μικροσυνταξιούχο και κάθε ανήμπορο πολίτη που αδυνατεί να πληρώσει το ΧΑΡΑΤΣΙ.
Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και απαραίτητη προϋπόθεση διαβίωσης, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης και εκβιασμού, για την είσπραξη φόρων.
Επιπρόσθετα, η ΔΕΗ είναι Δημόσια Επιχείρηση, που φτιάχτηκε με το υστέρημα του Έλληνα πολίτη, για να υπηρετεί τις ανάγκες τις κοινωνίας.

Σήμερα που το 1/3 της κοινωνίας μας, ζει κάτω απ’ το όριο της φτώχιας, σήμερα που οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι επαγγελματίες οδηγούνται στο κοινωνικό περιθώριο, έχουμε ιερό χρέος να βρεθούμε στο πλευρό των κοινωνικά αδύναμων συμπολιτών μας. Να αντισταθούμε στην κοινωνία της φτώχιας της εξαθλίωσης και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Το πρωτοφανές σε μαζικότητα, οργάνωση και αποφασιστικότητα κίνημα ενάντια στο παράνομο, άδικο και βάρβαρο χαράτσι για τα ακίνητα, θα ακυρώσει κάθε απόπειρα διακοπής ρεύματος σε σπίτια πολιτών που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το πληρώσουν.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να πληρώνουν μόνο τους λογαριασμούς ρεύματος χωρίς να πληρώνουν το χαράτσι.

Η Επιτροπή Φορέων και Πολιτών Αρκαδίας συνεχίζει τη δράση της για την προστασία των πολιτών που δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ και να αποφευχθεί η διακοπή του ρεύματος.
Είμαστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση στην περίπτωση που υπάρξουν από τη ΔΕΗ διακοπές σύνδεσης σε πολίτες που δεν πλήρωσαν το χαράτσι να ειδοποιούν την  Επιτροπή για την άμεση επανασύνδεση.

Καλούμε τους πολίτες να πάρουν μέρος στην Συγκέντρωση διαμαρτυρίας
στα  Γραφεία  της  ΔΕΗ  (Λυκούργου & Ναυαρίνου) στην Τρίπολη
την  Τετάρτη  18  Ιανουαρίου  2012  στις  11  το  πρωί


Τηλ.  Επικοινωνίας:  6937 - 052880,  6973 - 749463,  6973 - 213414,   2710 - 222218

Από την Επιτροπή


NEWSLETTER