Μεσσηνιακή εκδήλωση της Πολιτικής Κίνησης "Ελεύθεροι Πολίτες", που συνεργάζεται πολιτικά με την "Δημοκρατική Αριστερά" και τον Φώτη Κουβέλη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 1 μ.μ., στο ξενοδοχείο "Rex" της Καλαμάτας.
Θα μιλήσουν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός και το ιδρυτικό στέλεχος των "Ελεύθερων Πολιτών" Μάκης Γιομπαζολιάς, που θα αναφερθούν στην σημερινή οικονομική και πολιτική συγκυρία, στην συνεργασία της "Δημοκρατικής Αριστεράς" με τους "Ελεύθερους Πολίτες" και θα παρουσιάσουν την υποψηφιότητα του μέλους της πολιτικής κίνησης, δημοσιογράφου Νίκου Τσώνη, στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στην Μεσσηνία.
Θα παρευρεθούν ο επικεφαλής της ΔΗ.ΜΑΡ Πελοποννήσου, επίσης υποψήφιος Μεσσηνίας, Μπάμπης Βακαλόπουλος καθώς και το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΔΗΜΑΡ Μεσσηνίας Τάκης Χαλβατσιώτης
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 21:40
Εκδήλωση των "Ελεύθερων Πολιτών" στην Καλαμάτα
Γράφτηκε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Κατηγορία
Πολιτική